Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2009 - Anul XIV, nr. 140 (4126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără „paşaport”

Arestat pentru că a părăsit municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Suceava a ajuns, în urmă cu două zile, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fiind arestat preventiv de judecători, pentru că a încălcat interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.
Petru-Liviu Bârgăuan, în vârstă de 20 de ani, nu este pentru prima oară în spatele gratiilor, fiind o mai veche cunoştinţă de-a poliţiştilor.
Tânărul, domiciliat în cartierul Burdujeni, a fost cercetat în mai multe dosare de furt şi tâlhărie, fiind arestat şi trimis în judecată în urmă cu aproximativ un an, pentru nu mai puţin de şase infracţiuni de tâlhărie, o tentativă de tâlhărie, precum şi pentru o infracţiune de furt calificat în formă continuată.
După mai multe luni petrecute în arestul poliţiei, Petru-Liviu Bârgăuan a fost eliberat de judecători, însă magistraţii au luat împotriva sa măsura interzicerii de a părăsi municipiul Suceava, obligându-l, totodată, să treacă periodic pe la poliţie, după un program prestabilit.
Dacă în primele săptămâni după ce s-a văzut în libertate tânărul a respectat restricţiile impuse de judecători, la un moment dat Petru-Liviu Bârgăuan nu a mai fost de găsit.
Individul dispăruse din localitate, iar pe la poliţie nu a mai dat nici un semn. Având informaţii că tânărul ar fi plecat din ţară, poliţiştii au comunicat acest lucru instanţei de judecată, care a remis pe numele lui Bârgăuan un nou mandat de arestare preventivă, acesta fiind dat în urmărire generală.
În urmă cu două zile, în jurul orei 13.30, judiciarişti ai secţiei de poliţie Burdujeni au reuşit să-l prindă pe Bârgăuan, pe raza municipiului Suceava, tânărul fiind încătuşat şi prezentat Judecătoriei Suceava, care a confirmat mandatul de arestare preventivă.
Încarcerat din nou în arestul poliţiei, tânărul din Burdujeni nu mai are de acum nimic de făcut decât să aştepte sentinţa dată de judecători în dosarul în care a fost trimis în judecată.

 

Acuzat de un şir întreg de infracţiuni

Petru-Liviu Bârgăuan este acuzat că a furat telefoanele mobile ale mai multor tineri, în unele cazuri agresându-şi victimele.
Acelaşi individ va trebui să răspundă în faţa judecătorilor şi pentru că, în faţa unui magazin din Burdujeni, l-a descălţat de pantofii sport, sub ameninţare, pe un tânăr.
Pentru a nu-l lăsa desculţ pe stradă, Bârgăuan i-a oferit păgubitului pantofii cu care era el încălţat, însă a fost nevoit să facă din nou schimbul, puţin mai târziu, la sediul Jandarmeriei.
Acelaşi Bârgăuan este acuzat şi că, spre sfârşitul lui 2007, a intrat într-o sală de clasă de la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” (n.r. - fostul Grup Şcolar nr.1) şi, împreună cu alţi trei amici, au tâlhărit mai mulţi elevi pe care i-au dezbrăcat pur şi simplu de haine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat pentru că a părăsit municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Arestat pentru că a părăsit municipiul Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei