Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2009 - Anul XIV, nr. 126 (4112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proxenet, după gratii

Păcălită la Botoşani, sechestrată şi obligată să se prostitueze la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajată chipurile să lucreze ca menajeră într-o casă din municipiul Rădăuţi, o tânără din Botoşani a fost sechestrată, bătută şi obligată să se prostitueze timp de aproape un an de un rădăuţean.
Este scenariul unui caz terifiant descoperit de judiciariştii Poliţiei Rădăuţi şi preluat de ofiţerii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate.
Autorul, Adi Virgil Golescul (43 de ani), a primit un mandat de arestare preventivă, la sfârşitul săptămânii trecute, fiind acuzat de procurorii Biroului Teritorial al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Suceava de trafic de persoane.
Potrivit procurorului şef Marius Cazac, Golescul, arestat preventiv din luna septembrie a anului trecut, într-o altă cauză, şi-a racolat victima de la Botoşani, promiţându-i că o va angaja să facă curat în casa sa din municipiul Rădăuţi.
Odată ajunsă la Rădăuţi, însă, tânăra cu pricina a fost sechestrată, bătută, ameninţată cu moartea şi obligată să se prostitueze.
Potrivit anchetatorilor, calvarul tinerei botoşănene a durat din august 2007 până în august 2008, când au intrat pe fir poliţiştii.
Surse judiciare ne-au declarat că victima era obligată să meargă cu clienţii în fel de fel de locaţii, singura obligaţie a acestora fiind să o aducă înapoi la domiciliul lui Golescul.
Botoşăneanca era ţinută din scurt şi era mereu supravegheată de unul dintre membrii familiei Golescul.

 

Acuzat că a sechestrat şi alte tinere

Adi Virgil Golescul a fost arestat pe data de 11 septembrie 2008, fiind acuzat că, cu câteva zile în urmă, a luat cu forţa o tânără în vârstă de 19 ani de pe terasa unui local şi a obligat-o să-l însoţească la casa lui.
După o noapte în care tânăra a fost batjocorită sub ameninţări şi lovită, aceasta a reuşit să fugă din casa individului şi să se refugieze la o vecină, de unde a cerut ajutorul poliţiei.
Golescul, tată a cinci copii, este cercetat în alte şapte dosare penale.
În octombrie 2007, susţin anchetatorii, a sechestrat timp de şapte ore o minoră căreia îi propusese o partidă de sex.
În luna mai a anului trecut, rădăuţeanul a intrat într-o staţie peco şi, după ce a sustras mai multe bunuri de acolo, a bruscat angajaţii, iar câteva ore mai târziu a tăiat cu un cuţit anvelopele unui autoturism parcat în apropierea casei sale.
Pe data de 13 iunie 2008, acelaşi individ provoacă scandal într-un local şi clienţii fug îngroziţi, după care Golescul ia o sticlă de băutură şi pleacă fără să o achite.
Pe 6 august 2008, intră într-un alt magazin, provoacă scandal şi o loveşte pe gestionara de serviciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păcălită la Botoşani, sechestrată şi obligată să se prostitueze la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.93/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 15 voturi
Păcălită la Botoşani, sechestrată şi obligată să se prostitueze la Rădăuţi3.9515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asemenea specimene trebuiesc "Sterilizate" trimis de
( 2 iun 2009, 12:35:03
Dupa "sterilizare" pus sa isi manance obiectul "Sterilizarii".
2.   Asa e CIUC007 trimis de
( 2 iun 2009, 15:24:14
Asta e un tigan imputit care seamana frica si teroare insa cel mai grav este ca desii se stia de ocupatiile lui de baza a fost last in pace . Rasa asta de tigani fac numai probleme si cred ca ar trebuii aplicata legea mai aspru impotriva lor , de la prima abatere si nu trebuie lasat supravegheat etc .......caci cu aceste teorii , vedeti si voi ce face . Multi l-au condamnat pe Antonescu insa a avut dreptate , rasa asta de tigani e o problema care trebuie rezolvata cumva , problema trebuie dezbatatuta in parlament , ori isi vad de treaba ori chemam pe Antonescu .

Chestia e ca si oamenilor legii le da de furca si uneori ii pune in situatii dificile

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei