Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2009 - Anul XIV, nr. 126 (4112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În aşteptarea sentinţei

Cămătarii acuzaţi că au torturat şi mutilat un om de afaceri, trimişi în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei patru indivizi acuzaţi că au sechestrat un om de afaceri din Rădăuţi şi i-au tăiat un deget au fost trimişi în judecată, la sfârşitul săptămânii trecute, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.
Deşi cei patru cămătari declară că sunt nevinovaţi, procurorii susţin că au probe suficiente prin care să demonstreze că inculpaţii l-au sechestrat şi torturat pe omul de afaceri Samoil Beniamin Antemie.
Vasile Coroamă (40 de ani), Petru Munteanu (45 de ani), Radu Popescu (47 de ani), toţi trei din Vicovu de Jos, şi Radu Sfichi (38 de ani), din comuna Gălăneşti, sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi lipsire de libertate.
Dintre cei patru acuzaţi, doar Munteanu este în prezent în arestul poliţiei, Sfichi având interdicţia de a părăsi localitatea, iar Coroamă şi Popescu sunt fugari, daţi în urmărire generală.
Întreaga poveste s-a petrecut în dimineaţa zilei de 1 mai 2009, atunci când, potrivit anchetatorilor, cei patru l-au sechestrat pe Samoil Beniamin Antemie, pentru o datorie de circa 150.000 de euro, iar după ce l-au ameninţat şi bătut, i-au tăiat şi un deget, pe care i l-au dat unui câine din curtea vilei lui Vasile Coroamă, acolo unde s-au petrecut scenele de coşmar.
După ce afaceristul a ajuns la spital şi s-a decis să facă plângere la poliţie (n.r.-iniţial a declarat că s-a autoaccidentat pe când tăia lemne), două dintre tirurile firmei de transport pe care o deţine, parcate pe raza comunei Gălăneşti, au fost incendiate.
Incendiată a fost şi maşina unui învinuit în acest dosar, Petru Munteanu, cel care, după ce s-a predat alături de Vasile Coroamă, a recunoscut, iniţial, acuzaţiile anchetatorilor.
Ulterior, Munteanu şi-a schimbat declaraţiile, motivând în faţa instanţei că nu e nimic adevărat, că a fost obligat de anchetatori să facă acele afirmaţii.
De cealaltă parte, Coroamă susţine că totul e o înscenare ordinară, că Samoil Beniamin Antemie, cu care a fost în relaţie de prietenie, şi-a tăiat singur o bucată de deget, pentru a scăpa de datoria de 150.000 de euro şi a-i arunca după gratii pe cei cărora le datora bani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cămătarii acuzaţi că au torturat şi mutilat un om de afaceri, trimişi în judecată.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Cămătarii acuzaţi că au torturat şi mutilat un om de afaceri, trimişi în judecată2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa vina LABUS trimis de
( 2 iun 2009, 11:09:40
Stam cu totii cu sufletul la gura si plini de piosenie asteptam ca marele nostru poet MANOLE-MANLOE sa creeze inca o inegalabila si cutremuratoare``poezie``mirandu`ne totodata de talentul arhaic fara egal si de incredibilele rime care te fac pur si simplu sa ai convulsii de admiratie!!!!!! ..in primele randuri vor aplauda pana la sange cuprinse de o admiratie hipnotica deja cunoscutele fane``DIGITALA``si``SUPERVIZETA``!!!!!!!! .....hai,luati foc acum gerontofilelor:)))))))))))))))
1.1  RE: Sa vina LABUS trimis de
( 2 iun 2009, 21:39:45
Mai "prostie ireversibila","derbedeu irecuperabil ce esti",nu vezi ca te desconsideri prin ceea ce scrii!Chiar trebuie cineva sa-ti spuna ca esti "tampit",nu ai aflat inca?Astfel de specimene ca tine mai sunt in Radauti,insa sunt niste "neica nimeni" ce cutreiera strazile fara rost.Mergi si te vindeca la Socola!
2.   Curiozitati.. trimis de
( 2 iun 2009, 11:21:33
si ce om de afaceri e asta???...care numai imprumuturi in scop de tzeapa a facut?!??!...unde-l vedeai el cerea bani si incerca sa prosteasca lumea...mai avea el timp de afaceri sau chestii productive?

era mult mai rentabil sa imprumuti si sa nu mai dai inapoi...poate a inventat el un alt soi de afacere..``omul asta de afaceri``...misto suna!!!!!!!!!!!
3.   Yessssssssssssssss trimis de
( 3 iun 2009, 00:01:41
supervizeta a aparut in sfarsit,cu un aer serios asa..de tot rahatu`...deci gasca asta chiar si`a luat rolul in serios,sta si studiaza coment`urile...si daca cumva indrazneste cineva sa greseasca...pune la punct imediat:)))))))))))))))))))

esti boul forumului...sau vaca...eu tot cred ca esti acea divortata maltratata:)))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei