Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2009 - Anul XIV, nr. 126 (4112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Performanţe apreciate

Diplomă de excelenţă şi medalie omagială pentru dr. Nicolae Dobromir, la Congresul Naţional de Urologie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cu ocazia celui de-al XXV-lea Congres Naţional de Urologie, cel mai important eveniment medical din sectorul urologic românesc, desfăşurat la Bucureşti la finele lunii mai, sub egida Asociaţiei Române de Urologie, Academia Română de Ştiinţe Medicale i-a acordat doctorului Nicolae Dobromir, şeful secţiei Urologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, o diplomă de excelenţă şi o medalie omagială.
„Consider că este o realizare a colectivului pe care îl conduc şi din care fac parte trei medici, mai multe asistente şi cadre auxiliare, care ne-au ajutat şi ne ajută în munca noastră de zi cu zi, în obţinerea performanţelor pentru care am fost apreciaţi”, a declarat ieri Nicolae Dobromir, nominalizându-i pe dr. Janin Năsăudeanu, medic primar urolog, dr. Nicolae Stoican, medic specialist urolog, şi pe asistenta şefă Iulia Csuckat.

 

Două lucrări de specialitate, realizate de urologii de la Spitalul Suceava

Congresul Naţional de Urologie din mai 2009 a marcat şi împlinirea a o sută de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române de Urologie, această ediţie fiind consacrată subiectului „Aspecte clinico – terapeutice ale patologiei urologice”.
La eveniment au fost prezente personalităţi de renume din domeniul urologiei naţionale - medici cu o contribuţie fundamentală la dezvoltarea acestui sector al medicinii româneşti - dar şi personalităţi de marcă ale urologiei mondiale. Printre laureaţii Congresului s-au numărat nouă profesori universitari din ţară, şase conferenţiari universitari şi cinci medici, printre care doi din spitale judeţene.
Medicii suceveni au fost prezenţi la eveniment cu două lucrări importante – „Urgenţa Chirurgicală Urologică Versus Plavix” şi „Traumatismele Renale în Secţia de Urologie Suceava, în intervalul 1999-2008” – pe care şi-au pus semnătura toţi cei trei urologi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă. La Congres a fost lansată şi Istoria Urologiei Româneşti, în care este amintită şi Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diplomă de excelenţă şi medalie omagială pentru dr. Nicolae Dobromir, la Congresul Naţional de Urologie.
 Vizualizări articol: 4122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 10 voturi
Diplomă de excelenţă şi medalie omagială pentru dr. Nicolae Dobromir, la Congresul Naţional de Urologie2.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 2 iun 2009, 11:24:18
felicitari domnule doctor Dobromir,meritati chiar mai mult
2.   Sfat pt alt art trimis de
( 2 iun 2009, 15:54:30
sunati la clinicile de specialitate din Iasi sa aflati nr de cazuri REPARATE acolo!
3.   Fereasca D-zeu sa ajungi pe mana lui trimis de
( 2 iun 2009, 21:55:36
La Suceava,alti doctori spun ca avem numai "calai".Daca spun medicii,adica colegii de breasla,ce sa spuna pacientii?daca a primit o diploma,asta nu inseamna ca este mai profesionist,mai incoruptibil,mai cumpatat.Este la fel cum a fost si cred ca saliveaza dupa euro si ron aidoma cainelui lui Pavlov.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei