Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2009 - Anul XIV, nr. 98 (4084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzie anchetă

Poliţistul comunitar care a „măturat” pe jos cu o cerşetoare a fost provocat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Poliţistul comunitar filmat în timp ce târâia pe jos cerşetoarea care a refuzat să plece din locul pe care îl ocupa în centrul Sucevei ar putea fi sancţionat doar cu o mustrare scrisă. Conform primelor concluzii ale anchetei aflate în desfăşurare în interiorul Poliţiei Comunitare Suceava, comportamentul abuziv al agentului comunitar ar fi motivat de faptul că el a fost cel agresat iniţial de cerşetoare.

Mai exact, agentul Gheorghe Cremeniţchi ar fi fost muşcat de mână de către cerşetoare, în momentul în care i-a întins braţul să o ridice din locul unde stătea la cerşit.

“În momentul în care el a luat-o de mână, femeia l-a muşcat şi apoi a început să îl lovească cu bastonul. Pentru a o potoli, i-a luat bastonul şi apoi a vrut să o ridice, dar cum ea s-a împotrivit, a fost târâtă pe jos”, povesteşte şeful Poliţiei Comunitare, Viorel Horodenciuc, firul evenimentelor, conform primelor rezultate ale anchetei.

 

Reacţii din partea populaţiei

Aceste rezultate primare au fost prezentate şi primarului Ion Lungu, cel care are puterea de a decide dacă agentul comunitar va primi doar un avertisment sau va fi dus în faţa Comisiei de Disciplină.

Şeful Poliţiei Comunitare a precizat că ancheta rămâne încă deschisă, fiind binevenite orice informaţii furnizate de martori oculari ai evenimentului petrecut în centrul Sucevei, în apropierea bisericii Sf. Dumitru.

“Am primit foarte multe telefoane de la oameni, care chiar ne-au rugat să nu îl sancţionăm pe agent. Foarte mulţi sunt agasaţi de prezenţa atâtor cerşetori pe străzi şi ne învinuiesc că nu luăm măsuri mai aspre pentru a-i alunga de aici”, a adăugat Viorel Horodenciuc.

Pe de altă parte, sunt persoane care consideră inuman tratamentul aplicat cerşetoarei, vizibil în filmuleţul prezentat pe site-ul www.monitorulsv.ro , considerând că există metode mai puţin violente de a convinge cerşetorii să nu mai stea pe stradă, cu mâna întinsă.

În condiţiile în care rezultatul anchetei rămâne cel prezentat, că agentul a fost provocat să reacţioneze dur, fiind muşcat de mână şi bătut cu bastonul de cerşetoare, se preconizează că acesta ar urma să primească doar o mustrare scrisă, fără a se lua alte măsuri disciplinare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul comunitar care a „măturat” pe jos cu o cerşetoare a fost provocat.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Poliţistul comunitar care a „măturat” pe jos cu o cerşetoare a fost provocat3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pai si ce voiai ? trimis de
(30 apr 2009, 12:59:07
sa o trateze cu flori si tort diplomat ?

mie mi-a deschis o tiganca una masinii atunci cand am intrat. atat de tupeiste sunt. iti indeasa copilul in fata si daca se poate ti-ar 'ciordi' ceva din masina cu mana care tine copilul, in paralel schelalaind dupa 1 leu. cozi de topor pt ei.

altfel tratezi un invalid si altfel o tiganca imputita (vorba lui basescu) .

ori-i strangeti si-i bagati la un sanatoriu daca spun ei ca nu pot munci, ori ii trimiteti cu sapa la prasit, ori faceti sapun din ei. pt ca altfel ii omoram noi, eu unul m-am saturat de ei. prolifereaza tiganii astia mai ceva decat broasca de lac.
2.   !!!!!!!!! trimis de
(30 apr 2009, 13:01:07
..mi-am adus aminte : daca nu-i dai , invoaca nu stiu ce blestem , nu stiu ce pacate sa ai. pai sa nu-i rupi gura sa nu mai vorbeasca aiurea ?
3.   ... trimis de
(30 apr 2009, 13:28:23
trebuie sa-i tinem din scurt, altfel patim ca broscarii si ne trezim ca ne violeaza,ne hartuiesc,ne fura,injura ....etc. prea multa libertate-dreptate le dauneaza,ei nu inteleg ca sunt protejati rasial,ei cred ca au protectie la legi prin orice fac.o sa patim ca englezii sau americanii care din prea multa protectie rasiala au ajuns sa aiba probleme cu cei de culoare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei