Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2009 - Anul XIV, nr. 98 (4084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Israel

Deputatul Sanda Ardeleanu s-a botezat în apa Iordanului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PD-L de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu se află în pelerinaj în Ţara Sfântă şi s-a botezat în apa Iordanului, în locul unde Ioan Botezatorul l-a botezat pe Iisus. Deputatul sucevean a vizitat toate locurile de pelerinaj ale creştinilor, din Nazareth, apoi Muntele Beatitudinii, unde Iisus a predicat, dar şi Capernaumul, unde există rămăşiţele unei biserici timpurii şi ale casei Sfântului Petru, şi la Qumran, unde au fost scrise şi apoi descoperite Manuscrisele de la Marea Moartă.

Deputatul Ardeleanu ne-a declarat că a sărbătorit, alături de localnici, Ziua Independenţei în Israel şi a comemorat odată cu ei Ziua Morţilor Israelului.

„Momentele solemne, când totul paralizează în Ţara Sfântă, ne-au prins în stradă. Impresionant este puţin spus, zguduitor! Israelul este un spaţiu miraculos, cu realităţi tulburătoare, cu interferenţe de civilizaţii şi culturi care explică tezaurul de spiritualitate păstrat şi promovat cu inteligenţă”, ne-a spus Sanda-Maria Ardeleanu.

Pe parcursul vizitei, parlamentarul mai are programate întâlniri cu ambasadorul României în Israel, Excelenţa Sa Edward Iosiper, cu reprezentanţi ai ziarelor israeliene în limba română şi cu evrei plecaţi din România. Sanda-Maria Ardeleanu mai are prevăzute vizite în Ierusalim şi Haifa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Sanda Ardeleanu s-a botezat în apa Iordanului.
 Vizualizări articol: 800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Deputatul Sanda Ardeleanu s-a botezat în apa Iordanului1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo ardeleanco, esti o valoare trimis de
(30 apr 2009, 12:12:26
Va rog sa ne anuntati pe prima pagina a ziarului si cand ardeleanu se spala la fund, cand trage apa si cand se spala pe dinti. De asemenea, cand ardeleanu intra in vreo institutie sa i se faca covor rosu pe care se paseasca.

Stimata Doamna, aveti deficiente serioase la capitolul EGALITATE cu ceilalti. Sincer sa fiu, sunteti ca o gaina caruia proprietarul i-a pus un lant de margele la gat ca sa vada cum ii sta, si care se urca pe un morman de balega si da din aripi ca sa atraga atentia.
2.   ... trimis de
(30 apr 2009, 18:04:42
Nu ajunge tot Iordanul ca sa o spele de pacate (pacatele partidului din care face parte, binenteles).
3.   ... trimis de
(30 apr 2009, 18:07:21
Respectiva doamna nu era crestina ? Nu a fost botezata cand era mica (asa cum am fost noi toti) ? Pentru ce a trebuit sa se mai boteze inca odata ?

Probabil ca sa se spele de pacatele partidului din care face parte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei