Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2009 - Anul XIV, nr. 89 (4075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Refuz

Primăria Rădăuţi nu a mai primit terenul cerut de la Poliţia de Frontieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Afacerea privind transferul gratuit al unei suprafeţe de 1,6 hectare de teren din proprietatea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava către Primăria Rădăuţi a căzut pentru moment. Administraţia locală din Rădăuţi a primit aviz negativ la cererea depusă în cursul lunii trecute, unul din motive fiind opoziţia membrilor de sindicat vizavi de acest transfer.

 

Conducerea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava a decis că nu este oportun transferul celor 1,6 hectare de teren, situat în incinta instituţiei, către Primăria Rădăuţi. Comisarul şef Gheorghe Robu, şeful IJPF Suceava, a precizat că refuzul a fost motivat în special de opoziţia membrilor de sindicat.

„A fost o poziţie unanimă a sindicatului de a nu ceda acest teren, pe considerentul că Primăria Rădăuţi nu a oferit suficiente garanţii privind construcţia unor locuinţe sociale. Noi sperăm ca situaţia economică să se redreseze şi să avem posibilitatea de a construi pentru cadrele Poliţiei de Frontieră locuinţe sociale. Nu am închis nici porţile dialogului cu Primăria Rădăuţi, iar acest subiect poate fi reluat în orice moment”, a precizat comisarul şef Gheorghe Robu.

Deşi răspunsul a fost redactat, administraţia locală din Rădăuţi încă nu a fost înştiinţată oficial, acest lucru urmând să se petreacă zilele următoare.

De partea cealaltă, primarul Aurel Olărean a spus că nu face nici un comentariu până nu va primi în scris răspunsul la cererea înaintată Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

 

Terenul solicitat, o mină de aur

Terenul cu o suprafaţă de 1,6 hectare, situat în zona fostelor sere ale gospodăriei IJPF Suceava, cu deschidere la şosea, reţea de apă, canalizare şi energie electrică, fusese cerut de Primăria Rădăuţi, printr-o adresă semnată de primarul Aurel Olărean. În solicitare se specifica faptul că pe teren se vor construi locuinţe sociale. Surse din Primăria Rădăuţi spun însă că imediat ce ar fi primit gratuit terenul de la IJPF Suceava, acesta urma să fie vândut unei firme care intenţionează să construiască un hipermarket. Valoarea actuală a terenului este estimată la 400.000 de euro, dar în cazul vânzării către un mare lanţ de magazine preţul ar creşte de câteva ori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Rădăuţi nu a mai primit terenul cerut de la Poliţia de Frontieră.
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Primăria Rădăuţi nu a mai primit terenul cerut de la Poliţia de Frontieră4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei