Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2009 - Anul XIV, nr. 89 (4075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Gheorghe, turneu de promovare în Europa

Cântăreaţa Elena Gheorghe, reprezentanta României la Eurovision, îşi promovează piesa cu care participă în competiţie, "The Balkan Girls", la Londra, Amsterdam şi Bruxelles, informează TVR.

Pe măsură ce se apropie data plecării la concursul Eurovision, agenda Elenei Gheorghe devine din ce în ce mai încărcată: participă la diverse programe tv, se întâlneşte cu alţi concurenţi, realizează turnee în străinătate, face repetiţii şi pune la punct ultimele detalii scenice.

Astfel, pregătirile pentru semifinala de la Moscova, care va avea loc pe 12 mai, sunt aproape gata: coregrafia este, în mare măsură, pusă la punct, iar costumele de scenă au ajuns în stadiul retuşurilor finale.

Chiar dacă toate aceste lucruri îi ocupă mult timp, Elena a reuşit să se întâlnească şi cu alţi concurenţi la Eurovision, care au ajuns la Bucureşti, şi să joace rolul de gazdă. Ea s-a întâlnit, săptămâna trecută, cu Sakis, reprezentantul Greciei, şi săptămâna aceasta, cu Hadise, reprezentanta Turciei.

În prezent, agenda Elenei are inclusă, până duminică, prezenţa la cele mai importante evenimente europene legate de Eurovision - UK Eurovision Preview Party, din 17 aprilie, în Londra, Eurovision in Concert, care se va desfăşura pe 18 aprilie, la Amsterdam, şi Belgian Party, pe 19 aprilie, la Bruxelles. La aceste evenimente vor participa numeroşi alţi concurenţi la ediţia de anul acesta a Eurovision, motiv pentru care vor fi prezenţi foarte mulţi jurnalişti, specialişti, fani, precum şi numeroase televiziuni.

Elena intră în concursul de la Moscova pe 12 mai, în prima semifinală Eurovision, cu piesa "The Balkan Girls", compusă de Laurenţiu Duţă. Semifinalele Eurovision vor avea loc pe 12 şi 14 mai, iar finala pe 16 mai, toate evenimentele putând fi urmărite în direct pe TVR 1 şi TVR Internaţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Gheorghe, turneu de promovare în Europa.
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elena Gheorghe, turneu de promovare în Europa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei