Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2009 - Anul XIV, nr. 89 (4075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plan

Poliţiştii şi jandarmii, mobilizaţi pentru a menţine ordinea de Paşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Poliţia şi Jandarmeria Suceava au pregătite efective sporite care vor acţiona zilnic pe raza judeţului cu misiunea de a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică, şi de a apăra patrimoniului public şi privat, în perioada premergătoare şi în timpul Sărbătorilor de Paşti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava anunţă o mobilizare de proporţii, pe fondul aglomeraţiei aşteptate.

„Contextul actual din judeţul nostru impune acest lucru, mai ales datorită faptului că, în cadrul Programului „Paştele în Bucovina” vor avea loc manifestări religioase şi culturale, inclusiv în aer liber, cu participarea unui public numeros şi un aflux important de persoane spre locurile de pelerinaj, localităţile şi zonele turistice şi de agrement. De asemenea, vom avea în vedere toate locaţiile ce presupun aglomerări de persoane, cum ar fi gările auto şi feroviare, pieţe, târguri şi oboare”, a precizat inspectorul principal Alin Botezatu, de la Biroul de Presă al IPJ Suceava.

Acesta a anunţat că 640 de poliţişti vor fi angrenaţi zilnic în derularea de activităţi de prevenire a faptelor antisociale şi a infracţionalităţii, lor urmând a li se alătura agenţii de la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, care vor asigura fluidizarea traficului. Acţiunile acestora din urmă se vor concentra pe raza municipiului Suceava, zilnic pe străzile oraşului urmând a fi prezenţi  22 de agenţi de circulaţie.

În ceea ce priveşte Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, măsurile de ordine publică premergătoare şi din timpul manifestărilor religioase din această perioadă vor fi asigurate cu un număr de 150 de oameni, patrule de ordine, echipaje auto şi rezerve de intervenţie.

În noaptea de Înviere, jandarmii vor fi prezenţi la un număr de 40 de lăcaşuri de cult ortodoxe din judeţ, unde vor asigura măsurile de ordine publică.  

„În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, este mesajul căpitanul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii şi jandarmii, mobilizaţi pentru a menţine ordinea de Paşti .
 Vizualizări articol: 1019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţiştii şi jandarmii, mobilizaţi pentru a menţine ordinea de Paşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei