Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 feb 2009 - Anul XIV, nr. 36 (4022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Numire

Sorin Popescu, instalat oficial în funcţia de prefect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Noul prefect al judeţului Suceava, Sorin Popescu, a fost instalat, în mod oficial, în această funcţie. Ceremonia de preluare a funcţiei şi de depunere a jurământului de către noul prefect a avut loc ieri, la Prefectura Suceava, în prezenţa secretarului de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Marian Hoinaru, a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a prefecţilor din judeţele Neamţ, Botoşani, a primarului Sucevei Ion Lungu, şi a numeroşi şefi de instituţii, primari şi parlamentari din judeţ.

Marian Hoinaru a fost cel care a citit Hotărârea de Guvern prin care Sorin Popescu este numit în funcţia de prefect, cu caracter temporar, până la susţinerea concursului. După depunerea jurământului, noul prefect al judeţului Suceava i-a asigurat pe cei prezenţi că va da dovadă de loialitate faţă de programul Guvernului României.

„Numirea mea în funcţia de prefect al judeţului Suceava mă onorează şi mă responsabilizează. Cunosc judeţul Suceava şi am convingerea că prin muncă susţinută şi credinţă în Dumnezeu voi putea pune în practică programul de guvernare, şi împreună cu ceilalţi factori de răspundere să contribuim la dezvoltarea şi modernizarea judeţului”, a spus Sorin Popescu. El a precizat că, dacă în calitate de prefect, va fi reprezentantul Guvernului în judeţ, în acelaşi timp îşi doreşte să îi reprezinte pe toţi sucevenii la Guvernul României.

„Respectul pentru lege şi pentru oameni va fi motoul care mă va ghida în conducerea Prefecturii Suceava. Îmi propun o colaborare corectă şi onestă cu toate autorităţile locale din judeţ”, a mai declarat Sorin Popescu.

Noul prefect al judeţului Suceava a ocupat funcţia de director al Direcţiei Silvice Suceava în perioada februarie 2005 – februarie 2007.

 

Fostul prefect l-a sfătuit pe Sorin Popescu să colaboreze bine cu angajaţii Prefecturii

La sfârşitul mandatului de prefect, cel care i-a predat mandatul lui Sorin Popescu, Ovidiu Doroftei, a ţinut să le mulţumească angajaţilor Prefecturii Suceava, precum şi şefilor de instituţii deconcentrate şi primarilor cu care a colaborat în perioada de patru luni cât a ocupat această funcţie.

„Îl felicit şi îi doresc succes prefectului Sorin Popescu. Iar ca recomandare pot să-i spun domnului prefect că, în această instituţie, are un colectiv alături, de care poate performa”, a spus Ovidiu Doroftei.

 

Flutur face apel la solidaritate între instituţiile statului

Prezent la ceremonia de învestire a noului prefect, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut apel la solidaritate între toate instituţiile statului în perioada de criză economică cu care se confruntă România.

„E o perioadă grea, cu multe probleme. Cred că Instituţia Prefectului, cu celelalte instituţii ale statului, sunt obligate să facă tot ce le stă în putinţă pentru ca lucrurile să meargă mai bine”, consideră Flutur. El a făcut un apel atât la parlamentari, cât şi la primarii şi şefii de instituţii publice, să colaboreze cu Prefectura pentru a atrage cât mai multe investiţii şi proiecte cu finanţare europeană, în vederea creării de noi locuri de muncă.

„Îi urez succes noului prefect şi îl asigur, din partea instituţiilor alese, Consiliul Judeţean şi primării, de aceeaşi loialitate şi responsabilitate, pentru că avem nevoie să lucrăm împreună”, mai declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sorin Popescu, instalat oficial în funcţia de prefect.
 Vizualizări articol: 918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Sorin Popescu, instalat oficial în funcţia de prefect1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bla bla bla trimis de
(15 feb 2009, 12:32:42
Si tot asa.Aceleasi fraze,promisiuni,vom munci in folosul cetatenilor vom fi onesti ,credinciosi dar nu in ultimul rand niste mari MINCINOSI. La asta va pricepeti cel mai bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei