Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 feb 2009 - Anul XIV, nr. 36 (4022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recrutare

SPP caută agenţi pentru protecţia şi paza demnitarilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Serviciul de Pază şi Protecţie(SPP) recrutează tineri în vederea pregătirii pentru paza demnitarilor. Selecţia a început cu data de 1 februarie, durează până la 1 mai şi are în vedere absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta până la 24 de ani împliniţi în 2009. Tinerii selecţionaţi de SPP, atât băieţi, cât şi fete, vor susţine concurs de admitere la Academia Naţională de Informaţii(şase locuri, din care două pentru fete) pentru specializările comunicare-relaţii publice şi psihologie, la Academia Tehnică Militară (cinci locuri- numai băieţi), specializarea calculatoare, auto şi geniu sau la Academia de Poliţie (10 locuri).

„Fetele şi băieţii care doresc o carieră militară în SPP au acum ocazia chiar să spere ca peste câţiva ani să-l apere pe preşedinte sau să participe la misiuni în străinătate cu oficiali ONU. Cei care se încadrează în baremele puse de SPP şi doresc ca într-o zi să lucreze cu celebrii agenţi US Secret Service sau să asigure protecţia înalţilor oficiali ONU să vină să-şi încerce norocul”, ne-a declarat lt. colonel Dan Moiseciuc, de la SPP Suceava.

 

Repetenţii nu au ce căuta la SPP

Candidaţii care doresc să devină agenţi SPP trebuie să aibă numai cetăţenia română şi domiciliul stabil în România, să fie apţi medical, să aibă un corp armonios şi înălţimea minimă 1,70 cm, să nu fi fost condamnaţi penal şi nici în curs de urmărire penală, să nu facă parte din partide, formaţiuni sau organizaţii politice, să nu aparţină unor culte sau secte religioase care contravin legislaţiei, să nu lucreze în cadrul SPP sau în altă instituţie în domeniul siguranţei naţionale, să nu fie absolvenţi de facultate pe locuri finanţate de la buget, să nu fi rămas repetenţi, să aibă media de absolvire a liceului şi media de bacalaureat minim 8.00 şi mediile anuale la purtare minim 9.00.

Deşi cei selecţionaţi de SPP pot fi pregătiţi şi în cadrul Academiei Naţionale de Informaţii- SRI, lt.colonelul Moiseciuc a precizat că „nu este obligatoriu să aibă ochii albaştri”.  Persoanele interesate pot obţine detalii suplimentare la numerele de telefon 021/ 408.10.77, 021/ 408.11.22 sau pe www.spp.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SPP caută agenţi pentru protecţia şi paza demnitarilor.
 Vizualizări articol: 1974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
SPP caută agenţi pentru protecţia şi paza demnitarilor2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buna trimis de
(15 feb 2009, 13:24:07
se spune acolo ca absolventii de facultate cu locuri finantate de la buget nu au dreptul sa participe la concurs...asta ce ar mai insemna? ca trebuie sa am facultatea terminata la "cu taxa" pentru a ma inscrie? daca ar fi asa, cred ca ar fi o mare tampenie
2.   Rusine trimis de
(15 feb 2009, 16:36:39
Nu va e rusine sa asociati SPP-ul cu Academia Tehnica Militara? Pentru a deveni SPP-ist trebuie sa fii absolvent de Academie Tehnica Militara? E ca si cum ai avea nevoie de facultate (studii superioare) pentru a fi femeie de serviciu. SPP-ul sa spuna multumesc daca Academia Tehnica Militara ar avea nevoie de macar 1% din "serviciile" SPP. SPP-ul are nevoie doar de bastarzi de 2 m, rasi in cap, burta, grobiani, inculti si autoboti, care sa strige "go go go!" la fiecare interventie filmata pe cand Academia Tehnica Militara formeaza ofiteri superiori in fata carora nici cel mai experimentat sef de stat major nu respira. Candidatii nu trebuie sa fie absolventii de studii superioare finantate de la buget? Ce prostie e asta? Sa inteleg ca e suficient sa fie absolventi retardati intelectual ai cursurilor de 6 luni de la Campina sau orice alta banala si stupida scoala de "manuitori ai spray-ului lacromogen si al bastonului"? Dupa parerea , ori acest lt col. este la serviciul itendenta = 0.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei