Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 feb 2009 - Anul XIV, nr. 36 (4022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Cursuri” la poliţie

Doi elevi de şcoală generală au furat 7500 de lei, în pauza mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Doi elevi, unul în clasa a IV-a, celălalt în clasa a VII-a, s-au ales cu dosar penal, după ce, în pauza mare, au furat dintr-o poşetă nu mai puţin de 7500 de lei.

Toată povestea s-a petrecut joi, în jurul orei 12:30, pe raza comunei Cârlibaba.

Cei doi minori au ieşit din şcoală imediat cum a început pauza mare, intenţionând să meargă la un magazin din apropiere să-şi ia ceva de mâncare.

În drum, însă, au trecut pe lângă un autoturism Golf, în care nu se afla nimeni, dar care nu avea portierele încuiate, având şi motorul pornit.

O poşetă aflată pe scaunul din dreapta le-a atras atenţia celor doi elevi, care s-au gândit să mai rabde puţin de foame şi să arunce o privire. Văzând că nu se află nimeni prin preajmă, elevul în clasa a VII-a s-a dus la maşină, a deschis poşeta şi a văzut că înăuntru e o sumă mare de bani. Băiatul a furat suma, dispărând imediat din zonă alături de amicul său mai mic.

După ce au numărat banii şi au văzut că s-au ales cu 7500 de lei, cei doi elevi şi-au împărţit banii „frăţeşte”. Elevul în clasa a VII-a a luat 4000 de lei, incluzând în sumă şi „comisionul de risc”, dat fiind faptul că el a băgat mâna în poşetă, iar celui de clasa a IV-a i-a dat 3500 de lei.

 

A ascuns banii în coteţ

La scurt timp, la sediul postului de poliţie din comună s-a prezentat Felicia T., în vârstă de 42 de ani, din localitate, reclamând dispariţia celor 7500 de lei din poşeta pe care o lăsase în maşină.

Femeia le-a spus poliţiştilor că urma să meargă cu maşina să intabuleze nişte terenuri de ale ei şi ale rudelor sale şi că, în timp ce a lăsat motorul pornit pentru a se mai încălzi în autoturism, a intrat într-un bar din apropiere să bea o cafea. Deşi nu a stat decât câteva minute în local, la întoarcerea la autoturism a văzut că poşeta era deschisă şi a observat lipsa banilor.

Poliţiştii din comună au reuşit în mai puţin de două ore să-i găsească pe hoţii fără buletin, cercetările ducându-i direct la şcoala generală din localitate.

Cei doi elevi, Andrei S. (13 ani) şi Laurenţiu I. (10 ani), care nu le-au mai făcut probleme până atunci poliţiştilor, au fost luaţi la sediul postului de poliţie, unde au recunoscut totul.

Poliţiştii au reuşit să recupereze şi întreaga sumă de bani, cei 4000 de lei fiind găsiţi asupra elevului de clasa a VII-a, iar cei 3500 de lei, pe care-i primise Laurenţiu I., ascunşi de către acesta din urmă într-un coteţ de găini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi elevi de şcoală generală au furat 7500 de lei, în pauza mare.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Doi elevi de şcoală generală au furat 7500 de lei, în pauza mare4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari!!! trimis de
(14 feb 2009, 21:42:58
Felicitarile mele doamnei respective!!! Trebuie sa ai multa imaginatie ca sa-ti lasi masina descuiata si cu motorul pornit,iar tu sa intri sa bei o cafea:):):):).Sa spuna multumesc ca nu a trecut pe acolo unul mai mare care sa o lasa si fara masina.Si pentru propria ei cultura generala orice vehicol cu motor se incalzeste in timpul mersului nu stationata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei