Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 feb 2009 - Anul XIV, nr. 36 (4022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţie la viteză

Sistemul de radare fixe de pe raza judeţului, activat de săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat, ieri, că sistemul de radare fixe de pe raza judeţului va intra în funcţiune începând de la mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, 18 februarie a.c..

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, locaţiile aparatelor ce compun sistemul sunt amplasate pe Drumul Naţional 29, în localitatea Dumbrăveni, şi pe Drumul Naţional 2, în localitatea Roşiori. La intrarea în aceste localităţi au fost montate indicatoare rutiere „Control Radar”.

„Pe sectoarele de drum menţionate, limitele de viteză sunt de 60 kilometri pe oră, pe DN 2, pentru toate categoriile de vehicule, iar pe DN 29, de 60 kilometri pe oră pentru autovehiculele conforme categoriilor A şi B, respectiv 50 kilometri pe oră pentru autovehiculele din celelalte categorii”, a declarat Panţiru.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a anunţat că, în perspectivă, sistemul urmează să fie extins, fiind deja vizate sectoare cu un risc ridicat de producere a accidentelor pe fondul vitezei, în special pe Drumul Naţional 17 – Poiana Stampei – Suceava şi Drumul Naţional 2E – Spătăreşti – Păltinoasa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sistemul de radare fixe de pe raza judeţului, activat de săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Sistemul de radare fixe de pe raza judeţului, activat de săptămâna viitoare3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce nu luati ce e bun din tarile vecine?! trimis de
(14 feb 2009, 15:14:47
Spuneti ca ne aparati viata, dar va ginditi ce inseamna o calatorie pe drumurile europene ale patriei care trec intr-o proportie de 90% prin localitati?! Daca asculti de lege, mergi cu 60km, intre localitati distantele fiind mici abia apuci sa apesi acceleratia. Deplasarea dintr-un punct in altul devine un chin. Totodata aceste reglementari ar trebui sa fie stabilite pe plan national, avind in vedere configuratia terenurilor si a drumurilor din aceasta tara, si nu lasata la nivelul primariilor, care instalindu-si camere la capetele localitatilor, isi rotunjesc cum vor veniturile. Va ginditi numai la viteza, fara sa va intereseze cum am putea circula fara stres, prin gropi, cu drumuri nemarcate si cu timp pierdut din cauza restrictiilor......
2.   De kakaua trimis de
(14 feb 2009, 20:01:50
Pe E85 ,parca prin Jud Vrancea sunt 2 localitati pe care le strabate acest drum si portiunea in localitate este in jur de cateva sute de metri.Sunt cateva case aflate la distanta considerabila de carosabil dar sunt montate 2 camere radar. Eu le vad rostul dar acolo unde sunt scoli si sunt treceri de pietoni , sau riscul de accidente este mare dar nu de acuma tot plavanul care doreste bani la bugetul local vrea sa puna camere radar.De ce nu au montat plavanii camera radar in Draguseni in centrul localitatii unde este trecere de pietoni si cateva institutii dar au montat-o intr-o vale unde nu are nici un aport la siguratnta traficului dar unde sigur procentul de amenzi va fi mare. Asa mai sunt destule , in Bacau una mascata dupa un panou indicator, la Dumbraveni (pe E 85) una in curba , la vale si asta tot mascata. Sa nu-mi spuna mie unu sau altul ca au fost montate pt siguranta circulatiei, au fost puse pt imbogatirea unei firme private si bani moca la bugetele locale.
3.   Am gasit solutia trimis de
(14 feb 2009, 21:19:30
Pe site-ul de mai jos aveti lista radarelor fixe, inclusiv coordonatele pentru GPS. http://speedcams.tehnoplus.net

Succes la vanarea radarelor.

Va doresc slalom usor printre radarele fixe.
4.   Numai ... trimis de
(16 feb 2009, 09:05:40
la Dumbraveni, de ce nu au instalat o camera chiar la intersectia cu drumul spre veresti? zilnic vad cum diversi "smecheri" cu masini "benga" opresc, dau pe avarie si stau de vorba in curba aceea foarte periculoasa datorita prezentei copiilor de la scoala, care traverseaza pe oriunde! niciodata nu am vazut un echipaj de militie sa-i ia la intrebari pe smecheri, in schimb stau la barul de la iesirea spre Bt. (unde tocmai au montat si o camera), poate poate pica ceva!

atentie: este un indicator ce limiteaza viteza la 30km./ora imediat dupa camera-radar, dar prostii au uitat sa puna si un indicator unde se termina restrictia!!! - pe sensul Dumbraveni-Bt.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei