Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 ian 2009 - Anul XIV, nr. 10 (3996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turism

Flutur: „Bucovina este alternativa la Valea Prahovei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că zona Bucovinei poate reprezenta, din punct de vedere al activităţii turistice, alternativa la Valea Prahovei. Flutur a arătat că importanţa Bucovinei pentru turismul din România este demonstrată şi de atenţia acordată de noul ministru al turismului, Elena Udrea, care a ales această zonă pentru prima sa vizită de lucru.

„Această vizită demonstrează faptul că Bucovina este o zonă cu o importanţă de top, dar şi faptul că noul ministru acordă toată atenţia judeţului Suceava. Asta şi pentru că în Bucovina turismul cultural, balnear, montan şi rural este la el acasă. Iar Bucovina este, fără doar şi poate, o alternativă la Valea Prahovei”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

El a mai precizat că Bucovina poate reprezenta o atracţie pentru bucureşteni, în condiţiile în care pentru a ajunge în această zonă nu au nevoie decât de maxim patru ore şi jumătate. „Iar odată ajunşi aici pot găsi ospitalitatea, tradiţiile şi căldura sufletească a localnicilor”, a spus Flutur.

Ministrul turismului, Elena Udrea, va vizita, în cursul acestei zile, judeţul Suceava, ea urmând să participe la Seminarul Naţional de Turism „România turistică între urgenţe şi dezvoltare durabilă”, precum şi la înmânarea premiilor „Superlativele turismului românesc”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Bucovina este alternativa la Valea Prahovei”.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 6 voturi
Flutur: „Bucovina este alternativa la Valea Prahovei”2.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fassss trimis de
(15 ian 2009, 12:50:38
mai intai trebuie sa ai cums ajungi in Bucovina... Apoi trebuie sa ai si cum sa ajungi la obiectivele repsective. Apoi poti avea o surpiriza "placuta" cu ospitalitatea care te jupoaie... Prefer Austria, cu masina fac pana in Bucovina tot atat timp cat si pana in Austria si acolo stiu ce gasesc.
2.   Flutur: este alternativa trimis de
(15 ian 2009, 17:27:07
ma flutur de noapte. Dupa ce ca esti - sa cum esti - mai vrei si turism. Pai de 16 ani esti in Bucuresti - ca sa te faci mare politician mare - si dupa ce ai ajuns nu ai facut nimica pentru Bucovina. Absolut nimica. Tu vrei sa reinvii ****. Noapte buna si stinge lampa cand te culci, sa nu consumi curentul platit din banii publici - daca stii ce este aia.
2.1  RE: Flutur: este alternativa trimis de
(15 ian 2009, 17:28:59
Ma bucur de decizia curtii. Astept cu nerabdare instaurarea dictaturii dupa schimbarea constitutiei.
3.   ... trimis de
(15 ian 2009, 21:41:54
Oare nu stie in ce hal sunt drumurile noastre ?

Stie foarte bine, dar se bazeaza pe faptul ca multi oameni nu au iesit din judet (probabil din cauza saraciei) si nu cunosc realitatea (nu au vazut cum arata un drum europran). Acestia (oamenii) chiar cred ceea ce spune edilul.

3.1  RE: ... trimis de
(15 ian 2009, 21:45:35
Cat desprte vizita ministrului turismului... probabil ca vine la noi deoarece daca s-ar duce in alta parte (unde oamenii sunt mai "umblati" prin lume) ar fi huiduita.

Dar la noi in judet... comentariile sunt de prisos.
4.   Vorbe de rahat trimis de
(16 ian 2009, 07:16:26
ce comparatie sa faci in Bucovina cu FLUTUR presedinte la CJS, BOC POC PRIM MINISTRU si muratura aia de UDREA la turism? Crede-am ca PSD si PNL sunt de rahat dar, PDL este de coma. Halal ROMANIE. A ajuns pe mana unor nelegiuiti. rUSINE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei