Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 dec 2008 - Anul XIII, nr. 303 (3984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Efectele imprudenţei

Trei accidente grave, cu zece răniţi, din cauza vitezei pe zăpadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Trei şoferi care au circulat cu viteză, deşi şoşelele erau acoperite cu zăpadă, au provocat accidente rutiere grave, soldate cu zece victime.

Mai întâi miercuri, în jurul orei 10.20, un şofer băut a provocat un accident rutier soldat cu rănirea sa şi a încă trei persoane. Pe DN 17, în apropiere de comuna Stroieşti, Costică G., în vârstă de 51 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui autoturism Daewoo Cielo, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism Dacia 1310, condus de Rodica I., de 55 de ani, şi ea din municipiul reşedinţă de judeţ. Şoferul, au stabilit poliţiştii, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă apoasă, derapând şi scăpând maşina de sub control. Urmare a impactului, şoferul care a provocat accidentul şi cele trei persoane aflate în Dacie au ajuns la spital, având leziuni ce necesită între 10 şi 30 de zile de îngrijiri medicale.

Costică G., avea o concentraţie de 0,48 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la spital fiindu-i recoltate probe biologice în urma cărora i se va stabili alcoolemia exactă.

 

Patru răniţi, pe DN 2, în apropiere de Siret

Vineri, în a doua zi de Crăciun, un grav accident rutier avea să se producă pe DN 2, în apropiere de Siret. Cristian C., în vârstă de 27 de ani, din Siret, aflat la volanul unui autoturism Nissan Navaro, nu a adaptat viteza la drumul acoperit cu zăpadă bătătorită, derapând după o curbă uşoară la dreapta. Maşina de teren s-a poziţionat perpendicular pe celălalt sens de mers, unde a fost lovită de un autoturism Dacia 1310, condus de Ciprian Z., în vârstă de 22 de ani, şi el din Siret.

Urmare a impactului, un bărbat de 46 de ani şi o minoră de 13 ani, pasageri în Dacie, au fost accidentaţi grav. De asemenea, şoferul Daciei şi o tânără de 17 ani, pasageră în autoturismul Nissan Navaro, au ajuns şi ei la spital, însă nu au leziuni foarte grave.

Sâmbătă s-a produs un alt grav accident rutier din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Pe DN 2, în apropiere de comuna Vadu Moldovei, Adrian M., de 28 de ani, din comuna Volovăţ, aflat la volanul unui autoturism Renault Megane, a derapat pe zăpada bătătorită, intrând pe contrasens, unde a lovit un autotractor Volvo cu semiremorcă, condus regulamentar de un cetăţean turc. Din impactul violent cu autotractorul, Adrian M., şi Florin R., ambii de 22 de ani, pasageri în autoturism, au suferit răni grave.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente grave, cu zece răniţi, din cauza vitezei pe zăpadă.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Trei accidente grave, cu zece răniţi, din cauza vitezei pe zăpadă3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei