Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 dec 2008 - Anul XIII, nr. 303 (3984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Concert Voltaj

Deputatul PD-L Ioan Bălan bifează prima promisiune electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
A treia zi de Crăciun a găsit sala mare a Casei Culturii din municipiul Suceava arhiplină pentru un concert de excepţie. Voltaj şi Cătălin Josan au venit să cânte gratis pentru suceveni. Au venit pentru prietenul lor Nelu Bălan (n.r. deputatul PD-L de Suceava, Ioan Bălan), care şi-a onorat astfel cea mai uşoară dintre promisiunile făcute în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

La debutul campaniei, când Voltaj a concertat în cartierul Burdujeni, în faţa a circa 15.000 de oameni, Bălan a promis mulţimii că până la finele anului îndrăgita trupă pop-rock va reveni la Suceava. Înainte ca protagoniştii să-şi intre în pâine, Ioan Bălan, însoţit de viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a urcat pe scenă pentru a transmite sucevenilor cuvenitele urări de sărbători şi pentru a da asigurări că va pune în practică tot ce a promis.

„A fost un an greu, dar a trecut cu bine. Acum a venit vremea când trebuie să îndeplinesc promisiunile făcute în campanie. Aceasta este cea mai uşoară. Am promis că până la sfârşitul anului Voltaj şi Cătălin Josan vor concerta din nou în Suceava şi aşa a fost. Ne aşteaptă un an cel puţin la fel de greu ca acesta, însă sunt sigur că îl vom trece cu bine. Sărbători Fericite şi să aveţi parte de tot ce este mai bun”, le-a transmis deputatul Bălan sucevenilor.

 

 

Explozie de lumini, culoare şi muzică de cea mai bună calitate

Spectacolul a avut toate ingredientele necesare unei manifestări de succes: sunet de calitate, lumini, artificii, flăcări, fum, proiecţie de videoclipuri şi nu în ultimul rând un public extraordinar care a rezonat cu aplomb la hit-urile protagoniştilor.

Atmosfera a fost încălzită de Cătălin Josan, câştigătorul primei ediţii a concursului Megastar şi a fost adusă la paroxism când au apărut pe scenă cei de la Voltaj.

Voltaj, cu vocalistul Călin Goia aflat în mare formă, a electrizat pur şi simplul atmosfera cu piesele devenite deja celebre precum „Şi ce”, Patapetine”, Ban D.Ban”, „3D”, MSD2”, „N-ajunge”, „Iarna”, „Albinutza”, „Ştiu” sau „20”. Goia nu a uitat să spună publicului că „isprava” aparţine prietenului său Nelu Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PD-L Ioan Bălan bifează prima promisiune electorală.
 Vizualizări articol: 2791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 10 voturi
Deputatul PD-L Ioan Bălan bifează prima promisiune electorală2.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei