Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 oct 2008 - Anul XIII, nr. 256 (3937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oportunităţi

Camex îşi deschide azi porţile pentru mii de vizitatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Timp de patru zile, pe platforma din faţa centrului comercial Shopping City Suceava vor fi expuse cele mai noi oferte din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor, venite din partea celor mai reprezentative firme din domeniu.

Organizat de ABplus Events, Camex a devenit în România aproape un sinonim pentru expoziţiile de construcţii, oferind o mulţime de oportunităţi de afaceri şi informare atât vizitatorilor, cât şi expozanţilor.

De exemplu, numai anul acesta au fost organizate expoziţii Camex în 14 mari oraşe din ţară, precum Iaşi, Braşov, Sibiu, Constanţa, Galaţi, Timişoara, iar în premieră şi la Cluj-Napoca. La expoziţia de la Suceava vor fi prezenţi 50 de expozanţi de marcă din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor.

Deschiderea oficială a expoziţiei are loc astăzi, de la ora 11.00, în parcarea  Shopping City Suceava, în cele patru zile (perioada 30 octombrie – 2 noiembrie) fiind aşteptaţi peste 5.000 de vizitatori.

Ajunsă la a V-a ediţie, expoziţia Camex de la Suceava va beneficia de prezenţa principalelor firme de profil din ţară, cele mai multe (37%) fiind din Bucureşti şi Ilfov, aproape o treime din Moldova, în vreme ce restul expozanţilor sunt din Crişana, Maramureş, Muntenia, Oltenia, Ardeal, dar şi de peste hotare.

Organizatorii Camex au anunţat că, în cele patru zile în care Suceava va fi gazda acestui eveniment, atât publicul specialist, format din arhitecţi, proiectanţi, ingineri, investitori şi dezvoltatori imobiliari, distribuitori de materiale de construcţii, cât şi publicul larg, format din persoane ce îşi construiesc sau amenajează o casă, se pot informa şi pot afla ultimele noutăţi şi inovaţii din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor.

 

Magazin Arabesque de 11.000 de mp, la Suceava, din primăvară

La conferinţa de presă ţinută ieri la sediul Primăriei Suceava au fost prezenţi atât organizatorii, cât şi partenerii locali şi oficiali.

Astfel, în vreme ce primarul Ion Lungu şi-a exprimat încântarea ca un asemenea eveniment important să fie organizat anual la Suceava, ca dovadă a dezvoltării oraşului şi importanţei economice a acestuia în zonă, reprezentantul Deko Professional a făcut o scurtă prezentare a produselor oferite, în special a celor de izolare a faţadelor, hidrizolaţii, precum şi a celor de tencuială decorativă.

Un anunţ important pentru Suceava l-a făcut Simona Cojocaru, reprezentantul celui mai mare furnizor de construcţii şi finisaje din România – Arabesque, partener oficial al Camex.

„În primăvara anului viitor vom deschide la Suceava un centru comercial Arabesque cu o suprafaţă de peste 11.000 de metri pătraţi. Anul acest nu vom veni cu materiale expuse, dar reprezentanţii noştri vor oferi celor interesaţi toate informaţiile necesare şi vor putea încheia contracte”, a declarat Simona Cojocaru.

Arabesque are în prezent filiale în cele mai importante oraşe ale ţării, s-a extins în ţări precum Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria şi Serbia, în prezent cifra de afaceri a acesteia fiind de 450 milioane de euro.

O componentă importantă a expoziţiei Camex este FINEXPO - expoziţia de soluţii financiare pentru construcţii, ce îşi propune să fie un loc de discuţii formale şi informale între principalii actori de pe piaţa ofertelor financiar-bancare şi potenţialii lor clienţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camex îşi deschide azi porţile pentru mii de vizitatori.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camex îşi deschide azi porţile pentru mii de vizitatori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei