Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 oct 2008 - Anul XIII, nr. 256 (3937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fabbiani cel Frumos şi Dodoleţ!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tabloid de ieri, probabil în lipsă de marfă proaspătă cu ţâţe, se apucă de ni-l arată pe argentinianul Fabbiani, tot cu ţâţe. Sigur că libertăţile de tot felul, inclusiv cea de orientare sexuală, permit, pe fondul sfintei libertăţi de expresie, ca până şi ţâţele de femei să fie înlocuite cu ţâţe de bărbaţi, mai ales dacă acestea aparţin unei celebrităţi, aşa cum şi-ar dori acest Fabbiani să fie (sau măcar să devină cândva, deşi premisele nu-i par tocmai favorabile) şi acum încearcă respectiva publicaţie să ni-l prezinte.

Pentru cei cu memoria normală (adică aceia care l-au şi uitat pe individ, ceea ce este absolut firesc), Fabbiani s-a şters de parcă n-ar fi trecut p-acilea, prin bătătura fotbalului românesc, cu atât mai normal cu cât nici n-a lăsat cine ştie ce urme. Iar dacă le-a lăsat, scuze, acestea cam put a transpiraţie.

Fabbiani acesta, înainte de a convinge pe cineva că e mare fotbalist, mai degrabă s-a dovedit a fi un mare nesimţit: un grăsan cu ceva abilităţi în manevrarea „obiectului muncii”, dar care, tocmai din cauza nesimţirii (tradusă prin şuncile depuse cu asupra de măsură), avea prilejul de a şi le pune în valoare de doar două, trei ori pe meci, atunci când ajungea să se întâlnească cu „obiectul”. Că în rest doar îl admira cum se învârte. Este şi motivul pentru care, născut talent, a murit… nici măcar speranţă, ci deziluzie totală. Rezervă, iar în final în tribună.

S-a dus acasă la el unde, zice gazeta aia, înscrie goluri. Poate că nici fotbalul argentinian nu mai e ce-a fost, dacă ăsta chiar înscrie. Nu asta mă întărâtă, ci afirmaţia lui din ziar, cum că în România îi era uşor să agaţe gagici, fiindcă bărbaţii de aici sunt… urâţi!

Băi panaramă, ai oglindă? Daaa?! Atunci beleşte ochii la ea, şi zi-ne şi nouă ce vezi! Vezi altceva decât un malac tâmp, cu şunci căcălău? Atunci s-o fi defectat oglinda. Iar ca desert întreabă-te cine erau maimuţele alea care se lăsau agăţate de-aşa o panaramă. Mă, tu n-oi fi luat de la ele boala aia care loveşte la neuron?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fabbiani cel Frumos şi Dodoleţ!?.
 Vizualizări articol: 1081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fabbiani cel Frumos şi Dodoleţ!?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei