Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 sep 2008 - Anul XIII, nr. 205 (3886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Imprudenţă fatală

Accident mortal, într-o groapă de pe DN 17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-o groapă de pe DN 17, la ieşirea din oraşul Frasin.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23:10.

Marcel B., în vârstă de 44 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, se afla la volanul unui autoturism Mercedes, în autoturism fiind şi Stelian B., în vârstă de 46 de ani, din aceeaşi localitate.

Conducătorul auto nu a respectat indicatoarele rutiere şi, conducând cu o viteză mult prea mare faţă de cea admisă în zona în care se afla, a ajuns cu maşina într-o groapă săpată de muncitorii care lucrează la modernizarea drumului.

În urma impactului, şoferul a scăpat cu leziuni uşoare (8-10 zile de îngrijiri medicale), însă pasagerul din maşina sa a decedat la spitalul din oraşul Gura Humorului, suferind mai multe traumatisme şi fracturi.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, vinovat de producerea accidentului se face Marcel B., care „nu a circulat cu viteză până la 30 km/h pe un sector de drum îngustat aflat în lucru, semnalizat cu indicatoare rutiere, coroborat şi cu faptul că din sens opus circula un alt autoturism, a trecut peste indicatorul barieră direcţională spre stânga şi indicatorul ocolire spre stânga, intrând într-o groapă săpată pe toată lăţimea sensului său de mers”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident mortal, într-o groapă de pe DN 17.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Accident mortal, într-o groapă de pe DN 171.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   V trimis de
( 1 sep 2008, 12:44:53
vinovat de producerea acidentului ie compania care asapat groapa de 4ani si cei de la bucuresti care ii sustin sa stea sa fure de la groapa acum trebuie dus ministru transporturilor in groapa si juecat cum merita omorat cu pietre si turnat asfalt pe el sa vada ca in bucovina nu merge cu furatul aNI DE ZILE GROPI FARA BECURI CARE SA SE VADA DE LA DISTANTA
2.   KGH trimis de
( 1 sep 2008, 12:53:26
MILITIENI COMUNISTI SEMNALIZAT DOAR CU TABLA SI AIA PLINA DE NOROI CINE A SAPAT GROAPA E VINOVAT FAM ILIA TREBUIE SA DEA IN JUDECATA COMPANIA SI SA LE CIARA DAUNE SA LE IA BANI CARE IAU FURAT PANA ACUM DIN ZONA AIA
3.   Bre...daca e prost, da in gropi trimis de
( 1 sep 2008, 14:40:58
Bre Darmanesti si LLJ (unul si acelasi), tu nu auzi bre ca ala calca pe coada Mertzanu sa mearga repede repede, mai ceva decat gonea Fat-Frumos calul dupa ce i-a dat jaratec?? Pai daca e prost, da in gropi, normal.

Toata lumea stie ca e vina firmei ca nu a construit mai nimic pe acolo, ca drumul ala e sub orice critica, ca sunt gropi, santuri, pericole... Dar daca reduci viteza, si belesti un pic ochii, treci si de necazul asta. Ori meseriasu nostru, baga mare...PARDON atunci...
4.   Cum mai este drumul Suceava-Vatra Dornei? trimis de
( 1 sep 2008, 15:23:02
Fiti buni, cine stie, cum mai este drumul Suceava - Vatra Dornei, se poate circula? Vreu sa merg vineri sau simbata si nu stiu pe unde s-o iau.

Multumesc anticipat!
4.1  RE: Cum mai este drumul Suceava-Vatra Dornei? trimis de
( 1 sep 2008, 16:03:01
am fost saptamana trecuta, si in mare parte e nasol

Suceava - Ilisesti -> mai sunt vreo 2-3 semafoare, dar merge. ai grija la poduri, podete si alte damburi, pentru ca nu sunt facute DELOC, iar imbinarile cu zona refacuta sunt BRUTALE

Apoi Ilisesti - Gura Humorului, mergi cu grija ca merge

Gura Humorului - Vama -> iti vine sa iti bati copiii cu butelia si pe ma-sa cu cureaua. Si semafoare si gropi in gropi daca ai mai vazut. Portiunea de la iesirea din Gura Humorului pana la pod e jale. Ai grija si in Gura Humorului, ca s-ar putea sa prinzi aglomeratie mare, ca la podul ala mic, se circula pe un sens.

Apoi prin Vama e iarasi nasol cat se poate, si o tine tot asa pana in Campulung, unde e mai rau. Campulung -> Pojorata e OK, pana la iesirea din pojorata...iar mai departe nu am mers, poate iti zice altcineva.

BAFTA
4.2  RE: Cum mai este drumul Suceava-Vatra Dornei? trimis de
( 1 sep 2008, 16:10:14
Prietene, NU, mai bine ocolesti prin Tg Neamt si Poiana Largului decat sa mergi pe aici
5.   Capcane trimis de
( 1 sep 2008, 16:05:37
Sunt o gramada de capcane in drumul spre Vatra Dornei. Daca nu esti din zona ai toate sansele sa sfarsesti in unul din craterele sapate in drum si nesemnalizate. Sunt zeci de gropi.Soferii sunt disperati. Unde sunt banii nostri pe care ii platim prin tot felul de taxe?
6.   Multumesc mult, mult, la toti! trimis de
( 1 sep 2008, 16:15:38
Multumesc mult, mult, la toti!

Inseamna ca trebuie sa aleg o alta varianta poate pe la Poiana Largului, ca de fapt trebuie sa ajung la Cluj. E greu pentru noi din Suceava, sa ajungem in timp util la un spital din Cluj.

Sa fiti sanatosi, multumesc!
6.1  RE: Multumesc mult, mult, la toti! trimis de
( 1 sep 2008, 16:25:30
Pai daca vrei la Cluj, e clar ca nu ai ce cauta sa te obosesti pe Suceava - V.Dornei. Drumul asta te imbatraneste cu 2 ani.

Ia-o cu sanatate pe la Poiana Largului, si ai grija ca sunt multi prosti la volan!

Drum bun
7.   S trimis de
( 1 sep 2008, 19:10:33
SLUGOILOR VATI BATUT JOC DE JUDETUL NOSTRU ACUM DIRECTORUL COMPANIEI TREBUIE PRINS SI BATUT CU O LOPATA COMFORM THNOLOGIEI LOR
8.   Ce bine se lucreaza trimis de
( 2 sep 2008, 09:48:21
Bai, autoritatilor voi nu vedeti cum sunt semnalizate zonele cu pericol? Sunt la 1m de un drum rupt sau pe care se lucreaza! Cand sa mai ai timp sa eviti un pericol, mai mult cand iti vine si o masina din fata cu faza lunga pt ca taranii, nu stiu sa mearga cu faza de intalnire sau mai bine spus nu stiu nici macar ce este aia, la cum se iaiu permisele in judet!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei