Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2008 - Anul XIII, nr. 190 (3871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuze

Primari acuzaţi că pun piedici proiectelor mari de infrastructură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi al PD-L Suceava, Daniel Cadariu, a făcut  un apel către primari să iniţieze şi să adopte hotărâri de consiliu local  privind asocierea cu Consiliul Judeţean în vederea realizării unor  proiecte mari de infrastructură.

El s-a referit în primul rând la proiectul  care vizează realizarea depozitelor de deşeuri, pentru care judeţul urmează să primească 45 de milioane de euro, şi la cel privind alimentarea cu apă şi canalizare, unde se estimează că judeţului nostru îi vor fi alocate în jur de 120 de milioane de euro.

Cadariu a declarat că unii primari tratează aceste proiecte din punct de vedere politic şi că nu fac demersuri pentru aprobarea hotărârilor de consiliu local privind asocierea, obligatorii potrivit condiţiilor impuse de Uniunea Europeană.

El s-a abţinut însă la a face nominalizări. „Sunt necesare hotărârile de consiliu local pentru a realiza Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară, este necesar a fi stabilit operatorul regional de apă care va fi ACET mai mult ca sigur. Trebuie ulterior încheiat contractul de delegare între Asociaţie şi operatorul regional şi  trebuie înfiinţată şi dezvoltată  unitatea de implementare a acestui proiect.

Din păcate, fără a face nominalizări, există semnale că unii primari abordează politic aceste două proiecte şi că ezită în a elabora şi adopta aceste hotărâri absolut necesare. De aceea facem un apel către toţi primarii, indiferent de apartenenţa politică, să iniţieze şi să adopte aceste hotărâri. În ultimă instanţă infrastructura judeţeană nu are o culoare potică ea fiind a noastră a tuturor”, a declarat Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primari acuzaţi că pun piedici proiectelor mari de infrastructură.
 Vizualizări articol: 1244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primari acuzaţi că pun piedici proiectelor mari de infrastructură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu zau? trimis de
(14 aug 2008, 11:58:23
De ce nu spui oamenilor si faptul ca ce iti trebuie tie pentru depozitarea gunoiului este o suprafata de teren? Care consiliu local voteaza sa cari tu tot gunoiul din judet in batatura lui? Tu nu ar trebui sa faci "depozite de gunoi" ci statii de sortare si reciclare. Si atunci sa vezi cati primari te invita!
2.   Eee trimis de
(14 aug 2008, 13:33:08
pentru a face o statie de sortare si reciclare ar trebui sa angajeze niste persoane !!asta ar insemna sa cheme niste pers din alte judete!!!!prefera sa polueze si mai mult romania!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei