Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iul 2008 - Anul XIII, nr. 177 (3858)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Selgros Suceava a împărţit 1.300 de pachete cu alimente sinistraţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Selgros Suceava este alături de familiile sinistrate din două localităţi sucevene. Două echipe de angajaţi ai magazinului Selgros au împărţit ieri pachete cu alimente, în valoare de 20 de lei fiecare, familiilor sinistrate din localităţile Straja şi Grăniceşti. 800 de familii din Straja şi 500 de familii din Grăniceşti au primit de la Selgros alimente de bază (făină de grâu, făină de porumb, zahăr, orez, ulei) şi câte un bidon de cinci litri cu apă plată.

 

Selgros, alături de copiii nevoiaşi

Valoarea totală a donaţiilor pentru sinistraţi depăşeşte 25.000 de lei. Directorul magazinului Selgros Suceava, Rudolf Schmidt, ne-a spus că Selgros s-a implicat mereu în viaţa comunitară, dovadă fiind acţiunile umanitare pe care le-a organizat împreună cu ONG-uri din Suceava, în scopul ajutorării unor copii cu nevoi speciale.

Magazinul Selgros a fost partener şi în acţiunile iniţiate de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, pentru a aduce o bucurie copiilor nevoiaşi sau bolnavi.

Selgros s-a implicat şi în acţiuni de ecologizare, participând cu 100 de angajaţi la curăţarea de pet-uri şi gunoaie a pădurii Adâncata.

 

Acţiuni culturale, susţinute de Selgros

În luna martie a acestui an, Selgros a oferit premianţilor campaniei naţionale „Alcoolul nu te face mare” (elevilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, care au realizat scurtul metrajul 'Labirint în absent') rucsacuri, mape, caiete, pixuri, creioane, dulciuri.

Tot în luna martie, magazinul Selgros Suceava a sponsorizat olimpiada naţională de interpretare instrumentală - etapa zonală - Moldova, care s-a desfăşurat în cadrul Liceului de Artă şi Muzică „Ştefan Luchian” din Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Selgros Suceava a împărţit 1.300 de pachete cu alimente sinistraţilor.
 Vizualizări articol: 2058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Selgros Suceava a împărţit 1.300 de pachete cu alimente sinistraţilor5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Indignare trimis de
(30 iul 2008, 16:48:49
Alta reclama pt acest hipermarket nu se putea face? Care este legatura dintre ajutorarea bietilor oameni si alte actiuni de ecologizare sau sponzorizare facute de-a lungul anului? Bravo lor ca au avut initiativa si putere de a oferi cate ceva la acesti oameni,dar este cu totul altceva decat ceea ce au facut in trecut.Poate printre cei ajutati acum se numara si cei mai multi clienti ai acestui nagazin.
1.1  RE: Indignare trimis de
(30 iul 2008, 16:54:44
Si ce te indignezi asa? Ca nu inteleghappy
1.2  RE: Indignare trimis de
(30 iul 2008, 18:17:42
Numai un cretin poate gandi de o asemenea maniera. Gestul celor de la Selgros este de nota 10. Promit ca desi am cam ignorat acest hipermarket, pe viitor voi face cumparaturile la ei. Astept si alte hipermarketuri dun judet sa-si "faca reclama", caci profitul lor este imens chiar si pentru U.E..
2.   Re indignare trimis de
(30 iul 2008, 20:40:29
nu cred ca se pune problema sa ii ajuti pe cei care iti sunt clienti.

Important este faptul ca au incercat sa faca ceva pentru cei din zona . Unele hipermarkete ne prostesc pe fata dar macar selgros chiar daca nu are vanzari fantastice a reusit sa aduca o mica bucurie in sufletul oamenilor.

Cine nu ne lasa si pe noi sa ne facem reclama, oferind oamenilor macar o sticla de apa???

Faptul ca au facut actiuni de ecologizare mi se pare o chestie super. Daca totate societatile s*ar implica in astfel de actiuni am avea padurile mai curate nu pline de toate resturile celor care stiu sa faca gratare dar nu stiu sa mai si stranga.

3.   Parere trimis de
(31 iul 2008, 16:44:36
Pomana nu se face cu presa dupa tine. E destul sa te vada doar Cel de Sus nu sa vorbesti mai mult decat valoarea.Sunt atati donatori mare care doresc sa ramana in anoimat.D-zeu sa-i ajute si pe unii si pe altii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei