Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iul 2008 - Anul XIII, nr. 177 (3858)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu poliţia pe urme

Încă o maşină spartă de hoţii de detectoare radar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seria furturilor de detectoare radar din maşinile sucevenilor a continuat la sfârşitul acestei săptămâni, de data aceasta fiind spart un autoturism „VW Golf”, parcat pe strada Alexandru cel Bun.

Potrivit poliţiei, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23:20, persoane neidentificate încă au spart geamul de la portiera dreapta spate a autoturismului VW şi din interior au sustras un diplomat cu actele firmei proprietarului maşinii şi un detector radar marca „Cobra”. Valoarea prejudiciului a fost estimată la circa 700 de lei.

În ultimele două luni, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi şi cu privire la alte fapte de acest gen, oamenii legii fiind convinşi că au de-a face cu o grupare de hoţi care vizează în principal detectoarele radar.

Modul de operare e identific de fiecare dată. Hoţii sparg geamul de la portiera din faţă şi în câteva zeci de secunde dispar în noapte cu tot cu detectorul radar sau, eventual, alte bunuri găsite în autoturism.

Şeful Biroului de Investigaţii Criminale, comisarul Ioan Halaicu, a tras, ieri, un semnal de alarmă în privinţa acestui gen infracţional, cerându-le şoferilor să-şi ia toate măsurile de siguranţă împotriva hoţilor de detectoare radar.

Deşi mulţi dintre proprietarii de maşini îşi lasă peste noapte detectoarele în torpedouri, aceştia nu îşi scot de pe parbriz şi suporturile de tip ventuză, situaţie în care, spune Halaicu, hoţii îşi dau seama că în acel autoturism au şanse mari să găsească ceea ce urmăresc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o maşină spartă de hoţii de detectoare radar.
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă o maşină spartă de hoţii de detectoare radar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Of of of trimis de
(30 iul 2008, 13:18:53
`` Seful Biroului de Investigatii Criminale, comisarul Ioan Halaicu, a tras, ieri, ``. sergiulica , ai pus la virgule ca tartanul ! nicio noima nu are fraza ! citeste-o si tu si vezi daca nu am dreptate ! pune mana ma omule pe o gramatica de clasa a4 a si mai invata ceva ca ne extenuezi cu stilul tau. esti de groaza ! ca sa nu mai spun ca esti plin de ticuri verbale ! of !
2.   ... trimis de
(30 iul 2008, 17:55:26
De ce nu pun o masina capcana, cu detector la vedere (sau suportul atasat), supravegheata de doua camere video mascate (pentru probe) si cativa politai ascunsi intr-o duba fara geamuri. Cind vine hotul si sparge geanul, atunci hop si poliatii dupa el.
3.   ...... trimis de
(31 iul 2008, 10:55:09
nu este personal suficient

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei