Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 iun 2008 - Anul XIII, nr. 149 (3830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protecţia mediului

Eco-Şcoala „Miron Costin”, premiul I la Concursul Naţional „Bune practici”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eco – Şcoala „Miron Costin” a obţinut premiul I la Concursul Naţional „Bune practici” (în educaţia pentru protecţia mediului), desfăşurat, în perioada 16-20 iunie, la Oradea.

Timp de patru zile, 36 de concurenţi, din 11 judeţe ale ţării (Alba, Bihor, Botoşani, Brăila, Braşov, Caraş– Severin, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Satu Mare şi Suceava) au prezentat un portofoliu structurat, care a cuprins un afiş A3 cu tema „Viitorul Terrei este în mâinile noastre”, un pliant care a prezentat, prin text şi imagini, aspecte din activităţile de educaţie ecologică şi de protecţie a mediului desfăşurate de echipaj, cinci imagini foto care au redat exemple de „bune practici” din viaţa cotidiană cu respectarea tematicii proiectului şi un material de maximum trei pagini, care a cuprins rezultatele unei investigaţii/experiment local al echipei pe o temă, la alegere, de protecţia mediului.

 

Marele premiu pentru coordonatorul echipajului sucevean

În prima zi, cele 18 echipaje (zece echipaje de la gimnaziu şi opt echipaje de la liceu) şi-au prezentat portofoliile şi proiectele, iar în zilele următoare au desfăşurat activităţi de investigare în cadrul Rezervaţiei de stârci din pădurea Rădani, comuna Cefa, şi la lacul cu nuferi din Băile „1 Mai”.

Eco-Şcoala „Miron Costin” Suceava (Ana Maria Rusu şi Dragoş Parasca, profesor coordonator Valerica Ignătescu) a obţinut locul I la secţiunea gimnaziu. Echipajul sucevean a primit din partea juriului premiul special „pentru mesajul afişului”.

„Concursul naţional, la secţiunea simpozion adresată cadrelor didactice, a cuprins 31 de lucrări, dintre care 16 au fost semnate de profesorii coordonatori ai echipajelor prezente la concurs. Profesoarei Valerica Ignătescu, Şcoala „Miron Costin” Suceava, i s-a acordat marele premiu pentru originalitatea materialelor prezentate în concurs”, ne-a spus profesoara Tatiana Vîntur, inspector şcolar educaţie formală şi nonformală – IŞJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eco-Şcoala „Miron Costin”, premiul I la Concursul Naţional „Bune practici”.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Eco-Şcoala „Miron Costin”, premiul I la Concursul Naţional „Bune practici”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(28 iun 2008, 08:06:39
Felicitari pentru premii, in sfarsit se recunoaste meritul celor care muncesc!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei