Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iun 2008 - Anul XIII, nr. 133 (3814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arestat la Suceava, pentru mai multe tâlhării comise în Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Frătăuţii Noi a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile germane. Sorin Niculaescu, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în spatele gratiilor, la cererea nemţilor, care îl acuză pe sucevean de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie.

La o zi după sosirea mandatului, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu lucrători ai postului de poliţie din comuna Frătăuţii Noi, au descins la locuinţa lui Niculaescu, care se întorsese de puţină vreme din Italia, alături de soţia sa.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Suceava, mandatul european de arestare fusese emis pe numele lui Niculaescu de către Procuratura Frankfurt (Oder), Sucursala Eberswalde, autorităţile germane acuzându-l de complicitate la tâlhărie calificată, comisă de mai multe persoane.

Din informaţiile noastre, Niculaescu va trebui să răspundă pentru cel puţin două tâlhării, pe care le-a comis împreună cu alte persoane.

Una dintre fapte a fost comisă într-un supermarket din Germania, cu ajutorul unui spray iritant lacrimogen, iar cealaltă asupra unui cetăţean german.

„Cel în cauză (n.r.-Sorin Niculaescu) a fost prezentat la Curtea de Apel Suceava, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

Acuzaţii respinse 

Niculaescu le-a declarat magistraţilor suceveni că habar nu are de faptele de care este acuzat, precizând că în perioada în care nemţii susţin că a comis infracţiunile, în 1997, el nu se afla în Germania.

De altfel, tânărul a declarat că a fost expulzat din Germania în 1996 şi de atunci nu a mai pus piciorul în această ţară, stabilindu-se în Italia din anul 2000.

Sorin Niculaescu a declarat recurs împotriva măsurii de arestare preventivă, dacă va rămâne sau nu în spatele gratiilor urmând să afle în cursul zilei de astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat la Suceava, pentru mai multe tâlhării comise în Germania.
 Vizualizări articol: 1910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Arestat la Suceava, pentru mai multe tâlhării comise în Germania4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tilharul trimis de
( 9 iun 2008, 11:38:04
mda, a fost expulzat "de bun"? Pedepse puternice sa-i dati!
2.   Adevarul! trimis de
( 9 iun 2008, 16:18:09
Nu vreau sa-i dau dreptate ,dar ca sa shtie Mariana ,la vremea aceea in Germania erai expulzat doar daca erai legitimat pe strada shi nu aveai viza sau acte de shedere in regula.Nu zic ca este sau nu vinovat dar romani trebuie sa analizeze probele lui ,poate a platit o chitantza sau a fost undeva unde sa inregistrat sau a fost la o nunta sau la o intrunire unde mai multzi oameni pot depune marturie ca el a fost acolo.Nemtzi l-au arestat ori ca nu au gasit vinovatu shi au falsificat probele care se pot face in orice tzara ca peste tot dai de politzishti dubioshi ,ori intradevar au probe,dar daca au probe ar trebui investigat de ce a durat asha de mult pentru recoltarea lor shi identificarea infractorului!SA NU SE REPETE CE SA INTAMPLAT IN POLONIA IN CAZUL CRULIC!!!!
2.1  RE: Adevarul! trimis de
( 9 iun 2008, 16:38:24
Sunt multi din Fratautii Noi care au comis infractiuni prin Gremania in perioada respectiva; si nu sunt de acord cu asta. Nici nu vreau sa-i iau apararea lui Sorin. Dar, oricum, multumesc ca esti oarecum de partea romanilor care au stat in Germania, mai mult sau mai putin legal.
3.   Sssst trimis de
( 9 iun 2008, 17:18:13
bai sergiule nu mai ai subiecte? la 18 ani a fost expulzat din germania ? ma faci de ris bai sergiulica ! ia si documenteaza-te si numai scrie timpenii de jenul asta . lasa ca oricum iti iei banii pe luna stai linistit ca nu mori de foame
4.   Pt leonard trimis de
( 9 iun 2008, 22:12:52
draga Leonard, nu-mi spune mie ca nemtii ar avea niste politisti dubiosi, asta e valabil pentru cei romani
5.   Pt napoleon trimis de
(10 iun 2008, 16:40:49
napoleoaneee nu mai fi asa destept ca nemtzi expulzau toti romani indiferent de varsta.cat despre sorin credca cinevacare-l "simpatizeaza" l-a turnat pt.ca dupa 10 ani sa te aresteze pt o talharie e cam dubios si celalti complici cine si unde-s??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei