Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2008 - Anul XIII, nr. 126 (3807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un sucevean, prins cu două kilograme de haşiş

Peste două kilograme de haşiş din Spania, în valoare de 18.000 de euro, au fost capturate de poliţiştii antidrog din Capitală, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (B.C.C.O.) au prins în flagrant, în 7 mai, în urma unei acţiuni în Bucureşti şi Voluntari, trei persoane suspectate de trafic de droguri.

Liderul reţelei de traficanţi de droguri era L. Adrian, de 39 de ani, din Municipiul Slobozia care, împreună cu T. Sorin, de 37 de ani, din Gura Humorului, judeţul Suceava, aduce drogurile din Spania, ascunse în autoturismul personal, cu intenţia de a le vinde pe piaţa drogurilor din Bucureşti.

Cei doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţiştii antidrog în timp ce îi plasau lui N. Daniel, de 31 de ani, din Municipiul Slobozia, aproximativ două kilograme de haşiş. Asupra lor a mai fost descoperită şi ridicată, pentru cercetări, suma de 18.000 de euro, contravaloarea drogurilor.

Poliţiştii au reţinut şi două autoturism de lux, folosite la vânzarea drogurilor.

Procurorul de caz a emis pentru L. Adrian şi T. Sorin ordonanţe de reţinere, fiind apoi prezentaţi în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă. N. Daniel va fi cercetat în stare de libertate.

Cei trei sunt acuzaţi de infracţiunile de trafic internaţional de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi constituirea unui grup infracţional organizat. Cercetările continuă pentru identificarea tuturor membrilor reţelei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean, prins cu două kilograme de haşiş.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean, prins cu două kilograme de haşiş0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legalizati marihuana trimis de
(31 mai 2008, 14:39:12
mai taranilor cunoasteti macar efectul marijuanei? preferiti vodka, pai vodka te omopara de 1000 de ori mai repede.....efectul alcoolului e mult mai mortal in fine taranoi
2.   La munca trimis de
(31 mai 2008, 23:01:56
mirlanii astia care aduc droguri in tara nu sint decit niste dobitoace create din mamaliga si alcool pe vremea lui desteptu de Ceasca.Ce poti sa le ceri daca creierul lor a ramas mic in faza de utc-ist spinzurat cu cravata de pioner.

3.   EDUCARE ! trimis de
( 1 iun 2008, 21:53:12
Nu este adevarat ...nu deviii dependent de hasis ...deviii dependent de alcol sau mincare de kakat .Cine fumeaza hasis ...doar vor sa manince si sa doarma .Ei vor doar Peace and Love man .DAR ...ptr ca multi fac bani cu gramada din droguri ilegale si ma refer la guvernamente si oameni cu bani ...nu vor sa faca drogurile,,usoare ,,legale. Eu am vazut idioti betivi ...care si-au omorit familia ,vecini ,prieteni.Idioti bauti care au distrus multe.Dar cei STONE din fumat un join ...doar vor sa asculte muzica,sa picteze ,sa citeasca sau sa doarma. Asa ca hai sictir...la educare .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei