Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2008 - Anul XIII, nr. 126 (3807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La C.N. “Ştefan cel Mare” Suceava

Performanţa începe dintr-a cincea!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Micuţii pe care-i vedeţi în fotografie sunt cei mai recenţi dar şi cei mai tineri performeri în ale matematicii: Iulian Bicsi – premiul II şi medalie de aur şi Cosmin Popescu – menţiune şi medalie de argint la Olimpiada Naţională de matematică. Ambii sunt elevi în clasa a V-a la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava, avându-l profesor de specialitate pe directorul colegiului, Dan Popescu (cel mai mic din fotografie!). Într-o discuţie pe care am purtat-o ieri cu cei doi, aceştia mi-au declarat că două dintre subiecte au fost uşoare, iar cu puţină concentrare în plus ar fi putut obţine amândoi locuri încă mai bune. Oricum, Iulian s-a clasat al doilea, iar Cosmin al optulea dintr-un număr de circa 160 de participanţi. Sunt încântaţi de atmosfera de la „Ştefan”, spun că profesorii de la alte discipline îi susţin în dezvoltarea pasiunii lor, matematica, şi că anul viitor, având deja o experienţă bogată (!) nu vor mai avea nici o problemă în ocuparea locului I, desigur la egalitate şi cu punctaj maxim!

De remarcat că şi un alt elev din judeţ a obţinut la aceeaşi competiţie, dar la nivelul clasei a VI-a, menţiune şi medalia de argint: Viorel Mihai Bantaş, de la Şcoala nr. 4 Vatra Dornei, pregătit de doamna profesoară elena Ungurianu.

Felicitări tuturor şi la cât mai mari şi mai multe premii!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Performanţa începe dintr-a cincea!.
 Vizualizări articol: 1080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Performanţa începe dintr-a cincea!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(31 mai 2008, 16:48:11
Bravo, sincere felicitari baieti, felicitari domnule Director,, stefanul nu se dezminte.Tine-ti-o tot asa. Mult succes in continuare si sa auzim si la anul de voi.

domnule fotograf oare nu trebuia sa vedeti cum aranjati baietii, fotografia nu va face cinste, copii meritau o poza mai buna

2.   Bravo,Stefan cel Mare trimis de
(31 mai 2008, 21:54:13
Mai aflam,in sfarsit si despre oameni care tac si fac. Ca de-o luna nu citim decat despre cei care latra si nu fac nimic. Din pacate,peste cativa ani,in mod cert acesti copii vor pleca departe de aceasta tara de rahat,iar noi vom ramane cu Marzacii si cu Fluturii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei