Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Dolhasca

Un individ care flutura un topor în stradă, imobilizat de jandarmi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Dolhasca a băgat spaima în mai mulţi localnici după ce s-a postat cu toporul în mijlocul drumului, aşteptând să se răzbune pe un individ cu care avusese un conflict în crâşmă.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 20.30. După scandalul din bar, Marius R., în vârstă de 26 de ani, s-a dus glonţ către casă, unde a pus mâna pe un topor. A ieşit apoi în stradă, chiar lângă biserica din oraş unde, fluturând ameninţător toporul, a rămas minute bune, aşteptându-l pe cel cu care se certase şi care trebuia să treacă prin zonă.

Sesizându-se despre scandalul făcut de individ, o patrulă a Jandarmeriei din localitate a ajuns la faţa locului. Cum individul a refuzat să lase toporul jos, a fost nevoie ca jandarmii să intervină în forţă. Fără ca nimeni să fie rănit, aceştia au reuşit să-l deposedeze pe individ de topor.

„De faţă la cele întâmplate au fost mai multe persoane care au ezitat să reacţioneze faţă de manifestările necontrolate ale celui în cauză, acesta fiind cunoscut în zonă ca un individ periculos, cu manifestări violente”, a declarat locotenentul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Individul scandalagiu s-a ales cu doar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de port fără drept de armă albă în locuri şi împrejurări în care se putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ care flutura un topor în stradă, imobilizat de jandarmi.
 Vizualizări articol: 1590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un individ care flutura un topor în stradă, imobilizat de jandarmi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Decebal trimis de
(23 feb 2008, 11:29:18
se credea dac?
1.1  RE: Decebal trimis de
(23 feb 2008, 17:34:38
marius... tara are nevoie de tine la parlament.....nu la dolhasca
2.   PROSTII PAMANTULUI trimis de
(24 feb 2008, 08:27:00
Daca e la Dolhasca, nu ma mira. Aia au mintea odihnita, nu stiu decat sa se bata ca prostii si sa violeze babe de la 80 de ani in sus...Mare-i gradina ta, Doamne !!!!
3.   De ce bal? trimis de
(24 feb 2008, 14:42:28
bine ca nu se credea Dragusanu Ion poet.
4.   ... trimis de
(24 feb 2008, 20:17:03
shi nu-l inchide pt k are de intretinut familie... etc.. etc.. poimaine vedem ca l-a omorat pe taica-su, si se iau masuri... bucuria lui SANDRINO NEAGU ca mai are ce scrie si inflori...ASTA-I ROMANIA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte