Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victime

Căruţaşi accidentaţi de şoferi neatenţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi, în interval de câteva ore, doi căruţaşi au ajuns la spital după ce au fost implicaţi în accidente rutiere provocate de şoferi neatenţi.

Primul dintre accidente s-a produs în jurul orei 14.00, pe DN 29, în comuna Dumbrăveni. Roxana L., în vârstă de 21 de ani, din municipiul Suceava, posesoare de permis de conducere din acest an, aflată la volanul unui autoturism Ford Mondeo, a lovit o căruţă aflată în faţa sa, condusă de Gheorghe G., în vârstă de 68 de ani, din oraşul Salcea. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs deoarece şoferiţa nu a păstrat distanţa regulamentară în mers.

În jurul orei 19.00, pe DN 17 A din Vatra Moldoviţei avea să se producă un accident asemănător. Constantin H., în vârstă de 47 de ani, din oraşul Liteni, aflat la volanul unui autotractor, a pierdut controlul asupra maşinii într-o curbă. Intrând pe sensul opus de mers acesta a agăţat cu remorca o căruţă condusă regulamentar de Mihai M., în vârstă de 62 de ani, localnic.

Din fericire, în ambele cazuri, victimele au scăpat cu răni uşoare care nu necesită decât câteva zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căruţaşi accidentaţi de şoferi neatenţi.
 Vizualizări articol: 1245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Căruţaşi accidentaţi de şoferi neatenţi2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ATELAJE trimis de
(23 feb 2008, 16:24:41
Cand se vor scoate aceste atelaje de pe sosele?
1.1  RE: ATELAJE trimis de
(23 feb 2008, 19:52:50
O sa dispara atelajele de pesosele, atunci cand caii o sa zboarelaughing)
2.   Cod rutier trimis de
(23 feb 2008, 21:40:26
ce cautau carute pe sosea nationala?vinovati sunt politistii rutieri,invatati regulamentul de aplicare mariile voastre!interzis,interdictie ce inseamna?spagaaaaaa!!!!!!!!!!! rezolvat]
3.   Regulamentar? trimis de
(23 feb 2008, 21:50:40
cum poti sa conduci "regulamentar" o caruta pe un drum national cand circulatia carutelor pe drumurile nationale este interzisa? are dreptate PROF, politistii care au facut constatarile in aceste accidente ar trebui supusi unor teste de genul celor de la examenul pentru dobandirea ermisului de conducere
4.   Tupeu maxim trimis de
(24 feb 2008, 10:25:15
Ieri ma indreptam de la Gura Humorului spre Radauti. La intrarea in Solca datorita repararii podului este montat un semafor. Am prins culoarea rosie a semaforului, eram prima masina, nu venea nimeni din fata si am asteptat. In spate s-au adunat vreo cinci masini. Toti asteptam cuminti sa se schimbe culoarea caaaaaaaaaaand apare o caruta cu un caciular care se uita la noi cu un zambat de jmucar si trece pe rosu. Vorba unui prieten de al meu din masina:"caciularului nu are cum sa-i ia permisul". Dupa ce s-a facut verde caciularul mai mergea si la misto pe mijlocul drumului.

Ce sa le faca politistii? Sa le confiste caii? Ca amenzile oricum nu le platesc. Toti dau doar in soferi. Ar trebui ca cineva de mai sus sa ia atitudine. Dar aia de sus nu vad chestii dintr-astea ca la Bucuresti nu vezi carute in fata parlamentului.

5.   Pericol public trimis de
(24 feb 2008, 17:28:54
dupa ce ca umbla noaptea pe sosele, tot ei sunt cei nevinovati! sant sofer pe camion... stiu ce pericol is astia... daca cumva vezi asemenea specimene din astea pe strada, doamne fereste sa-i claxonezi k te mai si injura... si te mai trezesti si cu parbrizul spart sau mai stiu eu ce...
6.   ... trimis de
(24 feb 2008, 18:15:54
iar de militieni nu mai zic nimic... is satul de ei. comunistii dracului! sa va vad pe strada atunci cand imi va fi dor de voi SPAGARILOR!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte