Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţie

Austriecii vor să ofere câmpulungenilor locuinţe sociale

Investitori austrieci se află în tratative cu edilii locali din municipiul Câmpulung Moldovenesc pentru a stabili dacă pot construi în localitate locuinţe sociale.

Informaţia a fost confirmată de primarul Gabriel Constantin Şerban, care a adăugat că investiţiile în fondul locativ au devenit o necesitate şi că autoritatea locală este deschisă colaborării cu investitori privaţi şi încearcă să valorifice orice posibilitate de finanţare pentru scopul locativ, fie ea privată sau de la stat. Primarul câmpulungean admite că această problemă preocupă tot mai mult localnicii şi că nu mai există zi de audienţe în care să nu i se adreseze solicitări pentru locuinţe sau terenuri pentru tinerii ce doresc să îşi ridice case. Există doar 152 de spaţii locative de stat, toate fiind în prezent ocupate, iar alte 150 de solicitări de locuinţe sociale aşteaptă să fie rezolvate.

În municipiul cu 20 de mii de locuitori nu s-a mai construit în ultimul deceniu nici o locuinţă din fonduri de la stat. Situaţia se va schimba însă chiar din acest an, pentru că începe prima etapă a construirii unor apartamente pentru tineri, în regim de închiriere prin ANL, în zona Buneşti.

Din cele 160 de apartamente de acest gen, etapa I a proiectului presupune construirea a 80. Pe lângă resursele ANL şi un proiect pentru construirea a 30 de apartamente destinate romilor prin programe de finanţare special destinate, investiţiile private în domeniu sunt considerate la nivel local binevenite şi chiar o afacere de viitor, benefică deopotrivă pentru localnicii beneficiari şi pentru dezvoltatorii imobiliari implicaţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Austriecii vor să ofere câmpulungenilor locuinţe sociale.
 Vizualizări articol: 1269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Austriecii vor să ofere câmpulungenilor locuinţe sociale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte