Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lupta cu iarna

Stocurile de material antiderapant, reînnoite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă ne apropiem de finalul iernii, vremea capricioasă din ultimele luni a făcut ca, în mare parte, stocul de material antiderapant din depozitul societăţii Rosal Suceava să fie consumat.

Directorul Rosal Suceava, Adrian Niculescu, a precizat că, până vineri, 300 de tone de sare vor ajunge în depozitul societăţii, unde se mai află încă 300 de tone de sare şi soluţie safecoat, dar şi 500 de tone de amestec cu nisip.

„Numai în ultimele zile ale săptămânii trecute am avut câte 3-4 intervenţii pe zi, pe străzile municipiului Suceava, iar scăderea temperaturilor a determinat utilizarea unor cantităţi însemnate de material antiderapant”, a declarat Adrian Niculescu.

În ceea ce priveşte modul în care lucrătorii Rosal au intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, pe străzile din Suceava, ninsoarea în reprize a îngreunat împrăştierea materialului antiderapant. În acelaşi timp, societatea Rosal a asigurat permanenţa prin cele trei echipe de patrulare care au identificat zonele cu polei şi gheaţă din Suceava, precum şi zonele predispuse la formarea poleiului.

Potrivit directorului Adrian Niculescu, la sfârşitul săptămânii trecute, când temperaturile au scăzut simţitor, zonele cele mai dificile, din punct de vedere al formării poleiului, au fost cartierul Obcini, din cauza faptului că arterele sunt în pantă şi nu sunt expuse la soare, şi ieşirea înspre municipiul Fălticeni, unde vântul întreţine umezeala.

Între blocurile din Suceava, terenul a îngheţat mai greu, aceste zone fiind ferite de vânt, programul de ridicare a gunoiului nefiind astfel perturbat. Vântul nu a avut o intensitate ridicată, în Suceava nefiind semnalate cazuri de copaci doborâţi sau înclinaţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stocurile de material antiderapant, reînnoite.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Stocurile de material antiderapant, reînnoite3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai sictir trimis de
(18 feb 2008, 12:34:28
Sa-mi bag eu ceva in materialele voastre. Ce nisip si sare? Mai bine zis bolovani ca asa mi-am crapat eu parbrizul la masina. Daca ce imprastie astea se numeste " nisip "eu cred ca il pod aduna de pe strada si cu un sac de ciment fac beton adevarat.
1.1  RE: Hai sictir trimis de
(18 feb 2008, 13:30:39
ai dreptate mai ales daca ai iesit pe E85 si treci pe langa o masinuta de dezapezire ii mare minune sa nu iti crape parbrizu la cum arunca bolovani .....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte