Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2008 - Anul XIII, nr. 36 (3717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moarte suspectă

Cadavrul unui bărbat necunoscut, găsit într-un canal, în zona Bazarului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost sesizat, ieri, în jurul prânzului, prin <112>, despre faptul că în zona Bazarului Suceava, într-un canal tehnologic din spatele benzinăriei OMV, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

La faţa locului au ajuns în scurt timp echipaje ale Poliţiei şi ale Pompierilor, cadavrul fiind scos la suprafaţă. Din cauza stării avansate de putrefacţie, pompierii au fost nevoiţi să se echipeze cu aparate de respiraţie cu aer comprimat. De altfel, mirosul insuportabil a fost cel care a dus la descoperirea cadavrului.

„Miroase urât de mai multă vreme. Şeful de la parcare, de la Bazar, m-a pus să mă bag, să mă uit de ce miroase aşa. Am intrat pe sub pod şi am văzut cadavrul. Am ieşit repede că îmi venea să vomit...”, povesteşte cel care a făcut macabra descoperire.

Din primele verificări ale Poliţiei, bărbatul al cărui cadavru a fost găsit ieri a stat internat, înainte de a muri, în spital, dat fiind faptul că era îmbrăcat cu pijama specifică pacienţilor din unităţile medicale şi avea o branulă la mână.

Medicii legişti vor fi cei care urmează să stabilească în urma necropsiei cauza şi împrejurările în care a murit respectivul bărbat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadavrul unui bărbat necunoscut, găsit într-un canal, în zona Bazarului.
 Vizualizări articol: 1572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 5 voturi
Cadavrul unui bărbat necunoscut, găsit într-un canal, în zona Bazarului4.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
(13 feb 2008, 16:28:24
pai daca a fost internat? ce cauta acolo? zacand mort... cum a reusit sa paraseasca spitalul... nimeni nesimtindu-i lipsa...
2.   Siguranta la spital trimis de
(13 feb 2008, 18:42:52
Oricum, daca era in pijamale, posibil sa fi fost in spital, dar daca asa a fos ingrijit in spital de bine, cum de a ajuns acolo...?ar trebui sa raspunda cineva...Daca era FIUL lui CUTARICA se faceau investigatii, dar asa...? sunt curioasa daca macar va fi intrebat cineva de SANATATE...presimt ca nu...Caci asa e la Suceava...
3.   MIHAELA trimis de
(13 feb 2008, 22:20:24
traim in Romania....si a fost internat in spital cumde nimeni nu i`a remarcat absenta? atatea zile?...
4.   ..povesti pt nepotii meii trimis de
(13 feb 2008, 23:07:32
....kre e problema fratilor....un mort?.. egal cu 0..dak erau 5 la rand si tot nu intereseaza p nimeni...probleme pt politie inseamna ..cum sa facem dolarei fratilor ?

..k morti gasim noi..vai d eiii..
5.   ..vne o zii trimis de
(13 feb 2008, 23:14:04
...sa nu fim rai...k sunt intr.adevar si oameni kre se ocupa d tot c inseamna suceava..insa nu cei kre sunt dezinteresati ii tin in umbra p cei dornici sa ajute.. insa toti avem un DUMNEZEU kre tine cu dreptatea.cu adevarul...iar cei c f rau vor da socoteala..pt k se apropie ziua cea mare..asa k ocupati.va dragi politisti d toate cazurile la fel indiferent d cine e implikt..va iubesc

6.   El nu era trimis de
(14 feb 2008, 11:32:06
el nu era robert marian, sa se agite toti ptr el , era un neica nimeni , ce mai conta? nu toti suntem oameni si ar trebui sa fim tratati spitaliceste la fel?
7.   A fugit din spital sa moara linistit trimis de
(15 feb 2008, 16:09:32
probabil a fugit din spital de modul in care se purtau doctorii si asistentele si sigur nu avea ce sa le ofere si probabil suferea de ceva destul de grav...asta e tara noastra...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găină în sos de ceapă 6 porţii 120 minute 1 găină 1kg ceapă2 ardei graşi100g ulei1 căpăţână de usturoi± sare, piper Curăţaţi găina de tuleie, pârliţi-o la flacără, spălaţi-o şi scurgeţi-o de apă. Tăiaţi-o în bucăţele,... Citeşte