Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2008 - Anul XIII, nr. 36 (3717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dramă

Starea lui Robert Marian s-a agravat

Miercuri, 13 Februarie 2008 (17:10:54)


Starea tânărului director al Casei de Pensii Suceava, Robert Marian, s-a agravat. Potrivit medicilor bucureşteni, de la Spitalul Clinic Bagdasar Arseni, Robert Marian se află acum în comă de gradul IV, a fost diagnosticat cu fractură de coloană cervicală, hemoragii cerebrale şi în plămânul stâng. Medicii spun că s-ar putea să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar acest lucru nu poate fi făcut până când starea pacientului nu se stabilizează.
Robert Marian este internat în clinica de Neurochirurgie Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, unde a fost dus la scurt timp de la producerea tragediei. El a fost transportat la această unitate sanitară cu un avion al Armatei Române, în cursul nopţii trecute.
Directorul Casei de Pensii Suceava, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, a fost rănit când a ieşit din incinta Auto Mitric şi se îndrepta spre Suceava. El nu a acordat prioritate de trecere unei maşini Seat Leon, condusă regulamentar pe direcţia Fălticeni-Suceava de Bogdan Ciornei, un tânăr din Suceava, impactul dintre cele două maşini fiind extrem de violent.
Robert Marian a fost proiectat violent în geamul portierei din stânga faţă, de unde a fost scos de echipa de la „Descarcerare” a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sosită la faţa locului şi urcat într-o ambulanţă.
El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Suceava, unde i s-a acordat primul ajutor şi i s-au făcut o serie de investigaţii. După examenul tomografic la Spitalul Bethesda a fost readus la Urgenţă, unde a rămas până la sosirea avionului care l-a transportat la Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Starea lui Robert Marian s-a agravat.
 Vizualizări articol: 2204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Starea lui Robert Marian s-a agravat5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu sa-i ajute trimis de
(13 feb 2008, 17:31:46
Dumnezeu sa-l ajute, se pare ca aici a ramas ultima speranta
2.   DOAMNE AJUTA-L!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(13 feb 2008, 18:52:45
SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA SCAPE CU VIATA!PRIMELE ZILE SUNT DECISIVE...
3.   Dumnezeu sa-l ajute trimis de
(13 feb 2008, 19:07:14
Ma voi ruga pentru el , sper ca bunul Dumnezeul sa-l ajute si ingerul lui pazitor sa-l intareasca....... imi pare nespus de rau si sunt alaturi de el , mai ales ca suntem amici...

4.   REZISTA, ROBERT trimis de
(13 feb 2008, 19:33:21
Nu pot sa-mi revin si nu pot sa realizez ca s-a putut intampla asa o nenorocire.Ma rog bunului Dumnezeu sa treaca acest cosmar urat prin care trece D-l Robert si familia lui.Trebuie sa te insanatosesti, Robert, si sa revii printre noi.
5.   Robert trimis de
(13 feb 2008, 20:07:33
Nu -i drept!!!!!!!!!Sunt atatia oameni care sadesc rautate si ura si nu patesc nimic.Robert este un tip cu extrem de mult caracter,un om care-si iubeste cele doua fetite si sotia,un tip educat si o persoana onesta. De ce se intampla doar celor buni??? Ce pacat ca nu sta in puterea nostra sa-i putem ajuta pe cei ca si el!!! Poate D-zeu nu va face o mare nedreptate si-l va lasa aici printre noi cei pacatosi!!!!!!!!!
6.   Sanatate robert trimis de
(13 feb 2008, 20:42:09
Domnul sa-i dea sanatate si putere sa-si revina pt fetitele lui sa nu le lase singure
7.   Ma rog pentru tine Robert sa te faci bine trimis de
(13 feb 2008, 21:51:29
Cine nu la cunoscut din aproape, e bine sa taca. E singurul gest frumos care il poate face in viata asta.

Robert EU (SILE) iti transmit sincerele mele ganduri de insanatosire grabnica si daca ai nevoie de recuperare motorie bazeazate pe profesionalismul meu. Imi pare fooooooarte rau ca acum sunt in inima Londrei cu serviciul. Dar o sa te sun sa va cum esti si sa iti ofer niste sfaturi de recuperare motorie rapida.

Promit ca ma VOI RUGA pentru TINE si pentru FAMILIA TA, ca toti sa fiti bine.

Vreau sa fii printre noi, cei care iti apreciem seriozitate, onestitatea, moralitatea, calitatea umana. Iar cei care se afla in treaba fara sa intrebe cine esti TU ca om. Ar fii bine sa se gandeasca de NNNNNNNN ori ce spune. Ca e pacat sa vorbesti de cineva care nu-l cunosti ca fiinta umana.

Dumnezeu sa imi asculte rugaciunea ca sa fii sanatos si sa te bucuri din nou de familia ta si de prieteni tai sinceri si onesti. Iti transmit binecuvantariile mele ca si crestin a lui
8.   LUPTA ... trimis de
(13 feb 2008, 22:02:31
Dumnezeu sa te ajute! ,,,, TREBUIE sa te insanatosesti!! FETITELE TALE AU NEVOIE DE TINE ....LUPTA!!!!!!!! TREBUIE SA INVINGI !
9.   Dumnezeu sa te ajute trimis de
(13 feb 2008, 22:14:32
Ma rog pentru tine si familia ta sa poti invinge

Lupta Robert si traieste pentru fetitele tale minunate si pentru Mirela

Dumnezeu sa faca o minune si sa te intorci acasa sanatos

Trebuie sa rezisti !!!!!!!!!!!!
10.   Ma rog pentru tine Robert sa te faci bine trimis de
(13 feb 2008, 23:42:31
O slava Domnului. Asta e un raspuns bun la rugaciuniile noastre de la Dumnezeu. Tineti tot asa in rugaciune. Dumnezeu e un TATAL BUN, care are grija de fiecare si de cel BUN si de cel RAU. Bunatatea vine totdeauna la cel care e cuvincios in ascultarea lui Dumnezeu. FII TARE si LUPTATE CU TINE INSUTI. DUMNEZEU TE IUBESTE ASA CUM ESTI, nu cum te vede lumea ceea rautacioasa. BINECUVANTARII de la un crestin sincer.
11.   Doamne ajuta trimis de
(13 feb 2008, 23:43:01
sa ne gandimnumai la lucruri bune si cei ce urati sa va ganditi ca este tatal a doua printese frumoase ce au nevoie de el pentru a croi un univers frumos si la fel va rog sa ganditi si dumneavoastra
12.   ... trimis de
(14 feb 2008, 00:05:48
Insanatosire grabnica.
13.   Robert trimis de
(14 feb 2008, 10:50:43
Ce mai stiti de starea lui? A mai aflat cineva ceva? Cum este starea lui astazi???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găină în sos de ceapă 6 porţii 120 minute 1 găină 1kg ceapă2 ardei graşi100g ulei1 căpăţână de usturoi± sare, piper Curăţaţi găina de tuleie, pârliţi-o la flacără, spălaţi-o şi scurgeţi-o de apă. Tăiaţi-o în bucăţele,... Citeşte