Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2008 - Anul XIII, nr. 36 (3717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Cursă de urmărire maraton după un şofer băut care accidentase o bătrână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, care s-a urcat la volan în stare avansată de ebrietate, a accidentat grav o bătrână, după care şi-a continuat deplasarea, încercând să se facă nevăzut. La aproximativ 15-20 de kilometri de la locul accidentului, dându-şi seama că poliţiştii l-au încolţit, şoferul a tras pe dreapta de bunăvoie.

Accidentul s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 16.15, pe DN 17 B, pe raza comunei Dorna Arini.

Petru C., din oraşul Broşteni, conducea un autoturism Dacia, în maşină mai aflându-se, pe scaunul din dreapta faţă, un alt bărbat. Localnica Maria V., în vârstă de 79 de ani, care se deplasa regulamentar pe marginea drumului, îndreptându-se spre un magazin, a fost lovită violent din spate de Dacie.

La scurt timp, pe baza obţinerii unor informaţii de la un martor ocular, poliţiştii au plecat în urmărirea şoferului care a provocat accidentul. Au fost alertate şi posturile de poliţie de pe drumul spre care s-a îndreptat maşina. Poliţiştii din Crucea au fost cei care au observat în trafic maşina, moment în care şoferul a înţeles că nu mai poate scăpa şi a tras pe dreapta.

 

A scăpat de arest

Petru C. avea o concentraţie de 1,09 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, fiind imediat dus la Spitalul din Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice.

Poliţia a emis pe numele bărbatului o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ieri însă, procurorii din Vatra Dornei nu au considerat că sunt elemente suficiente pentru ca şoferul să fie dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe numele lui Petru C. a fost emisă doar interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 de zile.

Cu fracturi multiple, bătrâna este în stare gravă la spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursă de urmărire maraton după un şofer băut care accidentase o bătrână.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cursă de urmărire maraton după un şofer băut care accidentase o bătrână5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Toti din brosteni umbla bauti trimis de
(13 feb 2008, 11:36:49
toti din brosteni sunt bolnavi de tupeu umbla beti mai tot timpul cu folii pe geamuri la masini ei cred ca daca fac afaceri cu lemne au si valoare
2.   Betivii la volan trimis de
(14 feb 2008, 07:32:22
O repet, vina este a politiei pentru ca tolereaza betiivii la volan si pun botul. Este o practica impamantenita mai ales in mediul rural, RURALISTII, adica politia de tara, au alte preocupari, iar ei ii cunosc prea bine pe betivii care conduc masini, punand in pericol oameni nevinovati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găină în sos de ceapă 6 porţii 120 minute 1 găină 1kg ceapă2 ardei graşi100g ulei1 căpăţână de usturoi± sare, piper Curăţaţi găina de tuleie, pârliţi-o la flacără, spălaţi-o şi scurgeţi-o de apă. Tăiaţi-o în bucăţele,... Citeşte