Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 dec 2007 - Anul XII, nr. 313 (3678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme multe

Număr record de amenzi aplicate de jandarmi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Jandarmii din judeţul Suceava au adunat în acest an teancuri de amenzi, numărul sancţiunilor aplicate crescând cu aproape 50% faţă de anul trecut. De la 5934 de amenzi aplicate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava în 2006, s-a ajuns în acest an la nu mai puţin de 8.697 de sancţiuni contravenţionale.

Creşterea, de 46,5%, este pusă de oamenii legii pe seama eficienţei sporite a trupelor de patrulare, şi, bineînţeles, pe seama creşterii numărului de suceveni care au un comportament ce depăşeşte sfera legii.

„S-a reuşit, foarte bine în acest an, o mai bună orientare a patrulelor noastre spre zonele cu potenţial criminogen ridicat. Astfel, am putut să avem o eficienţă foarte bună”, a explicat locotenentul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

Cele mai multe dintre amenzile aplicate de jandarmi au ajuns la indivizii care au tulburat ordinea şi liniştea publică, la cei care au consumat alcool în spaţii publice, la cei care au refuzat să se legitimeze ori la cei care au pătruns fără drept în incinta unităţilor de învăţământ.

Cu ocazia analizei activităţii jandarmilor din acest an, conducerea unităţii a acordat şi un titlu de onoare, menit să reliefeze meritele deosebite ale unuia dintre lucrătorii săi.

Maiorul Emil Gavril, comandantul Detaşamentului de Jandarmi Gura Humorului, care are în subordine şi subunitatea de la Fălticeni, a fost declarat „Jandarm de Onoare al Judeţului Suceava”, distincţia fiindu-i oferită pentru modul în care conduce şi coordonează detaşamentul pe care îl are în subordine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Număr record de amenzi aplicate de jandarmi.
 Vizualizări articol: 943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Număr record de amenzi aplicate de jandarmi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Macrou gratinat cu gulii 4 porţii – 50 minute700g file de macrou4 gulii1 ceapă roşie100ml ulei4 morcovi2 ouă50g smântână100g caşcaval1 leg. mărar± sare, piper Curăţă fileul de pieliţe şi oscioare, spală-l şi scurge-l de apă.... Citeşte