Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 dec 2007 - Anul XII, nr. 313 (3678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furt la bar

Ameninţat cu moartea de hoţul care venise să-şi ceară iertare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Dărmăneşti a fost prins că a furat mai multe bunuri dintr-un bar, la scurt timp după ce îi ceruse scuze patronului localului pentru că l-a furat şi în alte rânduri.

Deşi prins şi dat pe mâna Poliţiei, hoţul a trecut de la scuze la ameninţări cu moartea, anchetatorii fiind nevoiţi să-l interneze câteva zile la Psihiatrie.

Sâmbăta trecută, în jurul orei 21:30, poliţiştii din Dărmăneşti au fost sesizaţi despre furtul mai multor bunuri dintr-un bar din satul Călineşti Enache.

Oamenii legii au reuşit să ajungă în scurt timp la autor, acesta fiind identificat în persoana lui Constantin O., în vârstă de 30 de ani, din localitate, asupra sa fiind găsite, de altfel, o parte din bunuri. Tânărul nu era la primul furt din acel local, fiind cercetat şi în alte dosare penale pentru spargerea barului respectiv.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, cu câteva ore înainte de a comite ultimul furt, Constantin O. a venit la patronul barului, Gică M., şi şi-a cerut scuze pentru faptul că i-a spart localul, rugându-l să-şi retragă plângerea de la Poliţie. Refuzul acestuia, însă, l-a înfuriat la culme pe Constantin O., care, după ce a dat câteva păhărele de rachiu peste cap, s-a dus şi a furat din nou din barul cu pricina.

Întrucât pe parcursul cercetărilor, tânărul l-a ameninţat de mai multe ori cu moartea pe patron, iar procurorii nu au vrut să-l ducă în faţa instanţelor de judecată cu propunerea de arestare preventivă, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să-l interneze pe Constantin O. în Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava. Constantin O. s-a ales cu un nou dosar penal pentru furt calificat şi ameninţare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ameninţat cu moartea de hoţul care venise să-şi ceară iertare.
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ameninţat cu moartea de hoţul care venise să-şi ceară iertare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru dobitoci trimis de
(27 dec 2007, 17:32:52
Astai circ pe fata.Nici macar autorul nu a fost propus pentru arestare.Astea sunt gaselnite de ziaristi.Inca nu a-ti invatat sistemul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Macrou gratinat cu gulii 4 porţii – 50 minute700g file de macrou4 gulii1 ceapă roşie100ml ulei4 morcovi2 ouă50g smântână100g caşcaval1 leg. mărar± sare, piper Curăţă fileul de pieliţe şi oscioare, spală-l şi scurge-l de apă.... Citeşte