Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2007 - Anul XII, nr. 291 (3661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La vedere

Conducerea IŞJ şi a şcolilor trebuie să-şi facă publică declaraţia de avere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Averile şefilor învăţământului sucevean, dar şi ale directorilor de şcoli vor fi publice în cel mai scurt timp. Anunţul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către inspectorul şcolar general adjunct Daniel Hrenciuc.

Acesta a precizat că deşi nu s-a dat un termen limită până când inspectorii şcolari generali şi directorii de şcoli au obligaţia să-şi depună declaraţiile de avere, lucrul acesta trebuie să se facă în cel mai scurt timp posibil.

Inspectoratul Şcolar va trimite în următoarele zile înştiinţări tuturor directorilor de şcoală prin care îi vor informa despre obligativitatea publicării declaraţiilor de avere şi de interes.

Potrivit adjunctului IŞJ, Daniel Hrenciuc, declaraţiile se vor depune la secretariatul Inspectoratului Şcolar. Averile şefilor IŞJ se vor publica şi pe site-ul oficial al instituţiei.

Averile directorilor instituţiilor de învăţământ vor fi publicate pe site-ul şcolilor, în cazul în care acestea au pagină electronică de prezentare. Daniel Hrenciuc a precizat că „directorii au obligaţia să-şi facă publică declaraţia de avere şi să o depună la IŞJ, chiar şi în situaţia în care aceasta nu poate fi postată pe Internet, în cazul şcolilor care nu au pagină electronică”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea IŞJ şi a şcolilor trebuie să-şi facă publică declaraţia de avere.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea IŞJ şi a şcolilor trebuie să-şi facă publică declaraţia de avere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti File de şalău in crusta de mac 700g file de şalău100g făină4 linguri seminţe de mac1 lingură coajă de lămâie rasă1 linguriţă boia de ardei dulce150ml ulei 2 lămâi± sare, piper Curăţă fileul de şalău, spală-l bine în apă rece, lasă-l să... Citeşte