Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2007 - Anul XII, nr. 279 (3651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri de precauţie

Reprezentanţii PSD din secţiile de votare vor fi dotaţi cu camere foto

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţii PSD din secţiile de votare din judeţul Suceava, atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, vor fi dotaţi cu camere foto sau cu telefoane mobile cu cameră de filmat.

Anunţul a fost făcut de liderul social democraţilor suceveni, Gavril Mîrza, care a spus că această măsură a fost luată după ce a primit informaţii că alte partide politice vor încerca să fraudeze alegerile.

„Am primit numeroase informaţii, potrivit cărora se pregăteşte mita votului şi numărarea lor dublă sau triplă. Şi din acest motiv am luat măsurile necesare pentru contracararea acestui fenomen dăunător. Pentru că nu este normal ca oamenii să voteze ceva, iar din urmă să iasă altceva”, a declarat Gavril Mîrza.

Preşedintele PSD Suceava a afirmat că reprezentanţii PSD din secţiile de votare îi vor fotografia în special pe cei care doresc să voteze pe listele suplimentare, urmând ca apoi să fie comparate imaginile colectate din toate zonele judeţului. „Sunt informaţii că vor fi traseişti electorali care vor vota în mai multe secţii. Şi pentru a depista astfel de situaţii, persoanele care votează pe listele suplimentare vor fi fotografiate, asta după ce prezintă documentele şi completează declaraţia că nu au mai votat în altă parte”, a spune Mîrza.

El a adăugat că PSD Suceava va avea patru maşini cu membri ai acestui partid, care la rândul lor vor fi dotaţi cu aparate de filmat, care în ziua votului se vor deplasa în tot judeţul. Gavril Mîrza a spus că rolul acestor echipaje este de a filma toate autocarele care se vor deplasa în localităţile sucevene.

„Vrem să filmăm autocarele care în ziua votului vot merge în destinaţiile turistice din judeţ. Şi dacă vor fi nereguli şi vom constata că se fraudează alegerile vrem să avem probe evidente pentru a putea demonstra aceste situaţii”, a declarat liderul social democraţilor din judeţul Suceava, care a mai adăugat că cele mai mari suspiciuni de fraudare a alegerilor vin din partea unor partide „care au culoarea galben spre portocaliu”.

Gavril Mîrza a spus că în situaţia în care vor fi semnalate astfel de nereguli, la faţa locului va fi prezent şi candidatul PSD Suceava la alegerile europarlamentare, Cătălin Nechifor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanţii PSD din secţiile de votare vor fi dotaţi cu camere foto.
 Vizualizări articol: 1065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reprezentanţii PSD din secţiile de votare vor fi dotaţi cu camere foto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Of osul! trimis de
(23 nov 2007, 21:41:11
baronului de Suceava �i e frica sa nu.i fure osul pe care.l roade de ceva timp.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei