Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2007 - Anul XII, nr. 279 (3651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică externă

Nechifor crede că, din cauza lui Băsescu, oficialii de rang înalt nu mai vin în Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Cătălin Nechifor, şi-a exprimat regretul că din 12 decembrie 2004 nici un oficial de rang înalt nu a mai vizitat judeţul Suceava, afirmând că este ruşinat de această situaţie.

Nechifor a arătat că, pe vremea guvernării PSD, în Bucovina au fost prezenţi în vizite oficiale preşedinţii Ungariei, Poloniei, Moldovei, regele Spaniei şi Prinţul Charles al Marii Britanii, subliniind că în ultimii trei ani de guvernare de dreapta nici un preşedinte, rege, împărat sau prinţ nu a mai călcat prin zonă.

Prim vicepreşedintele PSD Suceava pune această situaţie pe seama politicii externe a României, „care a fost o catastrofă sub bagheta lui Băsescu şi sub neîndemânarea unor miniştri de externe precum Ungureanu sau Cioroianu”. 

„Este o ruşine pe care o simt ca om care am lucrat în administraţia publică şi care s-a ocupat de relaţii internaţionale, că de trei ani de zile în Suceava nu a mai călcat picior de oficial european sau internaţional. Este o ruşine că o destinaţie turistică cu o moştenire culturală precum Bucovina nu este vizitată de nimeni de rang oficial, de preşedinte, rege, împărat sau prinţ, pentru că această putere de dreapta, cu Băsescu la timonă, nu a făcut decât să distrugă imaginea României în exterior, nu a făcut decât să nu mai vină în ţara noastră oaspeţi de rang înalt. Ţin să vă spun că regret acest lucru, pentru aveam foarte multă nevoie acum, în acest debut de viaţă europeană, să fim sprijiniţi prin astfel de vizite, pentru că nu trăim aici închişi într-o encalvă,  trăim într-o lume globală în care dinamica se simte atât în plan economic, social şi cultural”, a declarat Nechifor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor crede că, din cauza lui Băsescu, oficialii de rang înalt nu mai vin în Bucovina.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor crede că, din cauza lui Băsescu, oficialii de rang înalt nu mai vin în Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei