Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2007 - Anul XII, nr. 279 (3651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Chiţu: „PNG se va lupta pentru bunăstarea românilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul sucevean al PNG la alegerile europarlamentare, Dan Chiţu, a declarat că viitorii reprezentanţi ai acestui partid în Parlamentul European vor milita pentru creşterea nivelului de trai al românilor.

Chiţu a precizat că rolul europarlamentarilor PNG va fi acela de a face toate demersurile pentru ca, prin activitatea lor, să poată contribui la aducerea nivelului de trai al românilor la nivelul european.

„Vom face tot ceea ce se poate pentru ca românii să simtă că sunt cetăţeni europeni, că se bucură de aceleaşi drepturi şi avantaje ca ceilalţi locuitori ai statelor Uniunii Europene. Fie că vom milita pentru luarea tuturor măsurilor pentru atragerea de fonduri europene, atât de necesare dezvoltării ţării, fie pentru menţinerea şi afirmarea identităţii naţionale, sau acordarea de şanse egale pe piaţa muncii, principalul nostru scop va fi lupta pentru bunăstarea românilor”, a declarat Dan Chiţu.

El a adăugat că această preocupare pentru români a fost demonstrată de PNG nu numai în preajma alegerilor europarlamentare, dând ca exemplu numeroasele acţiuni umanitare ale liderului acestui partid, George Becali, precum şi acţiunile realizate la nivelul judeţului Suceava.

Dan Chiţu a reamintit de acţiunile organizate de PNG Suceava prin care câteva zeci de pensionari au avut posibilitatea să viziteze majoritatea mănăstirilor din Bucovina.

Mai mult, Dan Chiţu a declarat că în urmă cu două zile, organizaţia de femei a PNG Suceava a organizat o acţiune umanitară la căminul de bătrâni al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor. El a explicat că femeile din PNG le-au oferit bătrânilor cina de seară tuturor celor 55 de bătrâni cazaţi în acest cămin.

„Sloganul nostru este <Fapte! Nu vorbe>. Iar preocuparea noastră principală este de a fi aproape de oamenii simpli, de cei care au nevoie de sprijin. Şi ne bucurăm că am reuşit prin acţiunile noastre să aducem puţină bucurie în rândul acestor persoane. Şi din acest motiv intenţionăm să permanentizăm astfel de acţiuni, pentru ca de ele să beneficieze un număr cât mai mare de oameni”, a mai spus Dan Chiţu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chiţu: „PNG se va lupta pentru bunăstarea românilor”.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chiţu: „PNG se va lupta pentru bunăstarea românilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei