Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2007 - Anul XII, nr. 259 (3634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Interes

Democraţii caută soluţii pentru înfiinţarea de parcări în Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania pentru alegerile europarlamentare scoate la iveală problemele locale. Aşa s-a întâmplat în cartierul Obcini din municipiul Suceava, acolo unde reprezentanţii organizaţiei municipale a PD au intrat în dialog cu locuitorii, pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă şi pentru a-i informa cu privire la rolul unui europarlamentar.

Preşedintele organizaţiei locale, Florin Olaru a declarat că sucevenii din Obcini s-au plâns de starea proastă a drumurilor, de traficul aglomerat şi de ineficienţa serviciului de salubrizare, probleme a căror rezolvare o consideră prioritară, pentru ca şi cartierul în care locuiesc să aibă un statut european, aşa cum, de altfel, merită întreg municipiul Suceava.

„Vizitând cartierul Obcini şi stând de vorbă cu oamenii care locuiesc în această zonă am putut constata că, deşi există foarte multe betoane, numărul locurilor de parcare este în continuare unul insuficient, astfel încât putem considera că aceasta este principala cauză a traficului aglomerat. Este o problemă acută, alături de toate celelalte care ne-au fost semnalate, şi considerăm că nu putem rămâne indiferenţi faţă de acestea”, a declarat Florin Olaru.

Pentru alte două zile, adică vineri şi sâmbătă, caravana democraţilor suceveni se va deplasa în cartierul George Enescu, pentru a identifica şi problemele existente în această zonă. Cortul cu însemnele Partidului Democrat, unde locuitorii din George Enescu sunt invitaţi pentru a expune situaţia concretă din acest cartier şi pentru a primi informaţii cu privire la alegerile pentru Parlamentul European, care se vor desfăşura pe 25 noiembrie, va fi amplasat în faţa fostului Restaurant „Corso”, vizavi de Banca Transilvania, lângă magazinul „Saturn”. „Suntem convinşi că şi sucevenii care locuiesc în George Enescu se confruntă cu diverse probleme. Vom fi acolo pentru a le identifica şi adresăm locuitorilor acestei zone invitaţia de ne fi aproape, în interesul tuturor”, a mai afirmat Florin Olaru. Acesta a dat asigurări că acţiunea va continua, în zilele următoare, şi în celelalte cartiere ale municipiului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democraţii caută soluţii pentru înfiinţarea de parcări în Obcini.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Democraţii caută soluţii pentru înfiinţarea de parcări în Obcini2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei