Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2007 - Anul XII, nr. 259 (3634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mîrza sesizează:

Primarii PSD sunt ademeniţi să treacă la alte partide cu „oameni în sutană”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, i-a atenţionat pe reprezentanţii celorlalte formaţiuni politice din judeţ să renunţe la încercările de a racola primari, viceprimari şi consilieri locali social democraţi. Mîrza a sesizat faptul că a primit numeroase informaţii potrivit cărora lideri ai altor partide încearcă să atragă de partea lor aleşi locali ai PSD, pentru aceasta folosind promisiuni financiare, dar şi „oameni în sutană”.

„Fac apel la ceilalţi lideri politici să-mi lase oamenii în pace. În ultimii trei ani şi-au făcut un obicei din a face presiuni la adresa aleşilor PSD. Şi vin la primari şi îi ademenesc cu zeci de miliarde de lei pentru a pleca din PSD”, a declarat liderul social democraţilor suceveni. El a subliniat faptul că au existat cazuri când în locul promisiunilor financiare, încercările de a convinge aleşi PSD să se înscrie în alte partide s-au făcut cu sprijinul unor preoţi.

„Oamenii din PSD s-au convins că ceilalţi sunt neputincioşi şi mincinoşi. Şi mi-au spus că ar fi sub demnitatea lor să plece din PSD pentru a se înscrie în alte partide”, a precizat Gavril Mîrza. Preşedintele potrivit a adăugat că „la timpul potrivit” va face publică lista cu persoanele politice care „umblă din poartă în poartă” pentru a încerca să racoleze aleşi locali ai PSD, precum şi ofertele cu care au fost ademeniţi primarii social democraţi pentru a-şi părăsi partidul.

„Demnitatea umană nu se cumpără cu bani galbeni. Demnitatea celor din PSD nu e de vânzare şi îi invit pe cei care vin la oamenii noştri să-şi facă treaba în propriile partide”, a încheiat Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarii PSD sunt ademeniţi să treacă la alte partide cu „oameni în sutană”.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarii PSD sunt ademeniţi să treacă la alte partide cu „oameni în sutană”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei