Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2007 - Anul XII, nr. 259 (3634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premii

Festivalul Naţional de Film şi Diaporamă “Toamnă la Voroneţ”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Gura Humorului s-a încheiat, cu două zile în urmă, cea de-a XXVII-a ediţie a Festivalului Naţional de Film şi Diaporamă “Toamnă la Voroneţ”. Manifestarea, căreia i s-a circumscris din acest an, având tema comună „Călător într-o lume care mai există”, şi un Salon Internaţional de Fotografie, a fost organizată sub egida Consiliului Judeţean Suceava de către Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Primăria oraşului Gura Humorului, Tipografia „Terra Design” şi Hotelul „Best Western” - „Casa de Bucovina - Club de munte”.

 

Un cineamator premiat din Gura Humorului

 

Premiile acestei ediţii, pe secţiuni, au fost acordate de juriile de specialitate.

La secţiunea „Film”, juriul, alcătuit din preşedinte Copel Moscu, membrii Mircea Bunescu, Cătălin Apostol şi Marius Rogojinschi, a acordat, pe segmentul „Profesionişti”, premii pentru următoarele producţii: Premiul I - „Humorescă” de Delia Deleanu, Râmnicu Vâlcea; Premiul II - „Marila” de Sorin Mărăscu, Timişoara; Premiul III - „Împletitorii de răchită” de Adriana Dolcianu, Timişoara; Premiul pentru imagine - „Noi, pur şi simplu”, Cristian Tzecu, Timişoara; Premiul juriului - „Sunrise Romania”, Dan Mihalcea, Bucureşti, şi Premiul oraşului Gura Humorului - „Oameni din România”, Dan Curean, Cluj-Napoca.

Pe segmentul „Cineamatori”, premiul pentru filme document a revenit producţiei „Strada Mare din Bacău”, realizată de Eugen Grigore şi Vladimir Lucaveţchi (Bacău); premiul pentru film etnografic a fost acordat filmului „Tocma”, de Ionuţ Danciu (Timişoara), iar premiul pentru film experimental a răsplătit producţia „Deja-vu”, de Andi Buzac (Gura Humorului).

La secţiunea „Diaporamă”, juriul format din Mircea Albu - preşedinte, Dan Burleanu şi Marcel Baciu - membri (atribuţiunile de secretar fiind îndeplinite, pentru ambele jurii, de directorul Muzeului Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului, Elvira Romaniuc) a premiat următoarele diaporame: Premiul I - „O lume care încă mai există” - Casina Bătinaş (Cluj-Napoca); Premiul II - „Spitalul de nebuni”- Stelian Grigore (Zăneşti-Neamţ); Premiul III - „Faţă-n faţă” - Alexandra Albu (Cluj-Napoca).

Premiul special al juriului a fost acordat Nataliei Colocolnicov, din Braşov, pentru realizarea diaporamei „Oglinzile şi focurile naturii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Naţional de Film şi Diaporamă “Toamnă la Voroneţ”.
 Vizualizări articol: 800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Naţional de Film şi Diaporamă “Toamnă la Voroneţ”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei