Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2007 - Anul XII, nr. 258 (3633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bilanţ

30 de scări de bloc din Suceava nu beneficiază de căldură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locatarii a 30 de scări de bloc din municipiul Suceava au intrat în prima zi din noiembrie, fără a beneficia de căldură. Astfel, la data de 1 noiembrie 2007, în 30 din cele 1800 de scări de bloc racordate la reţeaua de încălzire centralizată caloriferele au rămas tot reci, ca urmare a întârzierii lucrărilor de înlocuire a conductelor vechi cu altele noi, mai performante.

Statistic, doar 1,6% din scările de bloc din municipiu nu beneficiază de căldură, dar asta în condiţiile în care în ultimele zile au tot fost puse în funcţiune mai multe puncte termice, precum Zamca 5, A1, Cuza Vodă 3 şi Obcini 3.

Astfel, din totalul de 420 de scări de bloc care au fost lăsate fără apă caldă şi căldură, de la începutul toamnei, la 390 a fost reluată furnizarea căldurii, până la data de 1 noiembrie.

Cele mai multe scări de bloc unde locatarii nu au cum să se încălzească de la calorifere sunt în cartierul George Enescu – 22 de scări, racordate la PT George Enescu 4/2.

Directorul societăţii de termoficare, Constantin Plăcintă, a declarat că există mari şanse ca şi la cele 22 de scări de bloc să fie dat drumul la căldură chiar din această seară, ori, cel târziu în cursul zilei de sâmbătă.

Căldura mai întârzie să se facă simţită şi în casele locatarilor a 5 scări de bloc arondate punctului termic A1, unde lucrările de înlocuire a conductelor uzate vor fi finalizate sâmbătă, precum şi la câteva case particulare arondate punctelor termice Liceu Ştefan cel Mare şi Pompieri.

 

15 noiembrie, termenul limită de furnizare a apei calde

 

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care s-a implicat în acţiunea de modernizare a reţelelor de termoficare, verificând personal lucrările executate în cartierele Sucevei şi convocând cel puţin de două ori pe săptămână comandamente de analizare şi organizare a lucrărilor care au răvăşit aproape întreg oraşul, a solicitat ieri conducerii Termica să finalizeze lucrările, şi pe partea de furnizare a apei calde, până la 15 noiembrie.

“În comandamentul de azi dimineaţă le-am dat celor de la Termica un termen limită până la care să finalizeze lucrările pe partea de termoficare, încât să fie furnizată şi apa caldă în tot oraşul. 15 noiembrie este data la care apa caldă ar trebui să revină pentru toţi sucevenii”, a declarat ieri Ion Lungu.

În prezent, din cele 420 de scări de bloc afectate de lucrările de termoficare din acest an, apa caldă a revenit doar la 85 de scări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 30 de scări de bloc din Suceava nu beneficiază de căldură.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
30 de scări de bloc din Suceava nu beneficiază de căldură4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei