Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2007 - Anul XII, nr. 258 (3633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obiective

Ioja: Europarlamentarii PRM vor lupta pentru păstrarea identităţii şi tradiţiilor româneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PRM Suceava pentru alegerile europarlamentare, Cezar Ioja, a anunţat că viitorii reprezentanţi ai acestei formaţiuni politice în Parlamentul European vor avea ca principale obiective apărarea identităţii, a tradiţiilor şi a suveranităţii româneşti. Ioja a precizat că aceste mesaje vor fi transmise locuitorilor judeţului Suceava în cadrul mai multor întâlniri cu electoratul, ce urmează a fi realizate în toate localităţile urbane.

Primvicepreşedinte al PRM Suceava, Cezar Ioja a declarat că primele întâlniri vor fi organizate în Vatra Dornei – sâmbătă 3 noiembrie a.c., la Casa Culturii, în Gura Humorului – duminică 4 noiembrie, iar apoi în Suceava, Fălticeni şi Rădăuţi.

„Ne propunem să avem o campanie de informare a alegătorilor, cărora să le explicăm importanţa acestor alegeri pentru România. Şi asta pentru că Europa aşteaptă să vadă gradul de interes al românilor pentru Uniunea Europeană, în condiţiile în care şi în celelalte state care au aderat recent, inclusiv Bulgaria, în care s-au organizat alegeri, prezenţa la vot a fost extrem de mică. Iar noi vom explica populaţiei că europarlamentarii PRM vor milita şi vor lupta pentru interesele tuturor românilor, şi vom face tot posibilul ca interesul nostru naţional să fie acelaşi cu cel european, şi invers”, a spus Cezar Ioja.

Pe de altă parte, candidatul PRM Suceava pentru alegerile europarlamentare a criticat iniţiativa preşedintelui României de a organiza referendumul pe tema introducerii votului uninominal în aceeaşi şi cu europarlamentarele. Ioja consideră că un astfel de referendum reprezintă o cheltuială inutilă a unor fonduri, care în mod normal puteau fi folosite pentru realizarea unor investiţii. El a afirmat că nu i se pare normal ca pentru referendumul convocat de Traian Băsescu să se cheltuiască peste 20 de milioane de euro de la bugetul de stat, în condiţiile în care din această sumă se puteau rezolva o serie de probleme sociale sau de infrastructură.

„Noi cheltuim peste 20 de milioane de euro pentru acest referendum convocat de Traian Băsescu, în condiţiile în care au crescut cheltuielile bugetare, şi mai mult, nu am reuşit să absorbim nici un euro din fondurile date de Uniunea Europeană”, a declarat Cezar Ioja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioja: Europarlamentarii PRM vor lupta pentru păstrarea identităţii şi tradiţiilor româneşti.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioja: Europarlamentarii PRM vor lupta pentru păstrarea identităţii şi tradiţiilor româneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei