Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2007 - Anul XII, nr. 246 (3621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Diseară la Pro TV

"Noul sezon ""Dansez pentru tine"" debutează cu doi concurenţi din Suceava"

Noul sezon al show-ului "Dansez pentru tine" începe diseară, la 20.30, la Pro TV, Ştefan Bănică Jr. şi Iulia Vântur deschizând concursul poveştilor de viaţă care se luptă pentru cucerirea voturilor telespectatorilor şi a notelor mari din partea juriului, informează un comunicat al postului.

Alături de campionul la dans sportiv Mihai Petre, de simpaticul, dar exigentul columbian Wilmark şi de actriţa Emilia Popescu, la masa juriului se va aşeza, cu notele pregătite, talentata balerină, coregrafă şi regizoare Beatrice Rancea.

În faţa acestui juriu competent şi exigent, cele 8 perechi vor trebui să-şi demonstreze ambiţia, talentul, strălucirea, determinarea şi evoluţia, chiar dacă în sufletele lor se ascunde o dramă.

Noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" va păstra linia ţinutelor strălucitoare, însă va avea o nouă particularitate. Fiecare ediţie a competiţiei va fi în două culori. Astfel, toţi participanţii, fie că sunt concurenţi, vedete, prezentatori, membri ai juriului sau ai orchestrei ori fac parte din public, toţi vor fi îmbrăcaţi în aceleaşi două culori. Astăzi, "Dansez pentru tine" va fi în alb şi negru, urmând ca celelalte ediţii să se coloreze în alte două culori.

Telespectatorii Pro TV vor face cunoştinţă şi cu trupa de copii a emisiunii "Dansez pentru tine", care va face demonstraţia talentului lor într-o coregrafie specială, alături de baletul profesionist coordonat de Edi Stancu.

 

Cezar Spirescu (31 de ani) vrea să danseze pentru fratele său geamăn, Romeo, care poartă de la vârsta de 2 ani o proteză la piciorul stâng. Din maternitate, printr-o eroare medicală, lui Romeo i s-a atins mugurul de creştere de la picior. Până la vârsta de 18 ani el a suferit 15 intervenţii chirurgicale.

Familia sa nu-şi permite o proteză performantă care să-i ofere posibilitatea să se mişte mai uşor şi să nu mai aibă grijă că se strică. În ciuda faptului că suferă de diabet, Cezar spune că va face tot ce este omeneşte posibil să îşi ajute fratele.

 

Mihai Botezat (28 de ani) este profesor de religie la o şcoală pentru copii cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenesc. În urmă cu câteva luni, conducerea şcolii a fost sesizată că trebuie să elibereze în mai puţin de 2 ani clădirea care aparţine Consiliului Judeţean Suceava. Este o situaţie dificilă, deoarece în această şcoală învaţă 207 copii care ar rămâne pe drumuri.
Directoarea şcolii împreună cu alţi câţiva colegi au ajuns la o înţelegere: primăria să le dea terenul, de la “Dansez pentru tine” să obţină banii necesari construcţiei, iar Consiliul Judeţean să le dea mobilierul şi aparatura necesară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Noul sezon ""Dansez pentru tine"" debutează cu doi concurenţi din Suceava".
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Noul sezon ""Dansez pentru tine"" debutează cu doi concurenţi din Suceava"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei