Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2007 - Anul XII, nr. 236 (3611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vigilenţă

PNL a sesizat că, la dezbaterea moţiunii, „unii de la PLD şi PD au îmbrăcat costumele de miniştri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, deputatul Mihai Sandu Capră, şi-a exprimat surprinderea că la votul din Parlament pentru moţiunea de cenzură depusă de PSD „unii colegi de la PLD şi PD au venit îmbrăcaţi deja cu costumele de miniştri”, fiind siguri că moţiunea va trece, iar guvernul Tăriceanu va pica. Liderul liberal a evitat să dea nume, dar a precizat că „a fost un gest ruşinos” din partea „unor foşti colegi de partid” să voteze în favoarea moţiunii de cenzură. Mihai Sandu Capră a arătat că doi dintre parlamentarii PLD au votat împotriva moţiunii, precizând că nu sunt de la Suceava.

„Aş vrea să le sugerez colegilor mei de la PLD să-şi vadă de proiectul lor politic şi să lase PNL să facă politica liberală, iar guvernul Tăriceanu să meargă în continuare cu un sprijin parlamentar care va fi negociat până în momentul în care va avea loc dezbaterea bugetului pe 2008. Vreau să vă spun că am rămas foarte surprins că unii dintre colegii noştri de la PLD, de la PD au venit îmbrăcaţi deja cu costumele de miniştri.  A fost un gest ruşinos ca unii dintre colegii noştri care au fost la PNL să voteze pentru moţiunea de cenzură”, a spus deputatul PNL de Suceava.

Mihai Sandu Capră a mai subliniat că preşedintele României, Traian Băsescu, a minţit atunci când a declarat că în cazul trecerii moţiunii va susţine fie un guvern PNL-PD-PLD sau unul de uniune naţională, arătând că scopul şefului statului era declanşarea alegerilor anticipate. „Mulţi dintre parlamentarii PSD au votat împotrivă pentru a nu merge la anticipate”, a încheiat liderul liberal."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL a sesizat că, la dezbaterea moţiunii, „unii de la PLD şi PD au îmbrăcat costumele de miniştri”.
 Vizualizări articol: 1130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL a sesizat că, la dezbaterea moţiunii, „unii de la PLD şi PD au îmbrăcat costumele de miniştri”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează