Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2007 - Anul XII, nr. 236 (3611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consideraţii

Sandu Capră: Geoană nu are influenţă asupra propriilor colegi de partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu Capră (foto) a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că rezultatul moţiunii de cenzură iniţiate de PSD împotriva Guvernului Tăriceanu demonstrează faptul că liderul social democraţilor, Mircea Geoană, nu are influenţă asupra propriilor colegi de partid.

Sandu Capră a subliniat faptul că, în ciuda ameninţărilor făcute de Mircea Geoană la adresa parlamentarilor PSD care nu vor vota moţiunea, în cele din urmă unii dintre aceştia nu au luat în considerare directivele primite de la conducerea acestui partid.

„Domnul Geoană a demonstrat că nu are o prea mare influenţă în partid, nici măcar atunci când aruncă pe piaţă ba ameninţări drastice, ba promisiuni înflăcărate la adresa colegilor. Dumnealui nu a reuşit să înţeleagă că a-i pune pe tavă soluţiile preşedintelui României, Traian Băsescu, nu reprezintă pentru dumnealui şi pentru PSD cea mai bună soluţie. Asta deşi a fost avertizat de mai experimentaţii săi colegi”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

Mihai Sandu Capră a spus că prin iniţierea moţiunii de cenzură, Mircea Geoană i-a dat posibilitatea preşedintelui Traian Băsescu să anunţe o nouă metodă de dezbinare a acestei formaţiuni politice. Deputatul PNL a afirmat că Traian Băsescu a reuşit să dezbine PSD în momentul în care a anunţat că intenţionează să propună un premier PD, şi un guvern de dreapta format din reprezentanţi ai PD-PLD-PNL. „Se ştia clar că liberalii nu ar fi intrat în acest Guvern care ar fi urmat să fie propus de Traian Băsescu. Şi din acest motiv, mulţi colegi din Parlament, din PLD, au venit la votul moţiunii îmbrăcaţi deja în costume de miniştri, de parcă s-ar fi aflat deja la guvernare”, a declarat parlamentarul liberal.

El a adăugat că posibilitatea ca PLD să facă parte din viitorul guvern a stârnit nemulţumiri în rândul unor parlamentari ai PSD, care nu au acceptat să voteze moţiunea de cenzură iniţiată împotriva Guvernului Tăriceanu.

„Domnul Geoană ar trebui să înţeleagă faptul că această moţiune nu a însemnat un atu pentru PSD, ci doar capital electoral pentru preşedintele Traian Băsescu şi pentru partidele pe care le susţine cu disperare, PD şi PLD, şi numai batjocură şi dezbinare pentru PSD”, a încheiat Mihai Sandu Capră.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu Capră: Geoană nu are influenţă asupra propriilor colegi de partid.
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandu Capră: Geoană nu are influenţă asupra propriilor colegi de partid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent