Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 aug 2011 - Anul XVI, nr. 205 (4803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eroare

Trăim şi murim din aceleaşi erori pe care le facem zilnic. Fiecare secundă ne schimbă viaţa fără a ne da seama şi continuăm crezand că totul e la fel. Dar de fapt,care e realitatea ? În jurul nostru lucrurile nici nu au cum să mai fie la fel. Percepem realitatea ca înainte doar pentru faptul că  ne e frică de schimbare. Ne e frică să dăm piept cu realitatea. Ne zicem nouă înşine că totul este ok cand de fapt nu e. În goana noastră uităm de fapt care e adevărul.

Greşim zilnic şi ne spunem că învăţăm din greşelile noastre, cand de fapt facem contrariul. Greşim şi iar greşim în familie, carieră şi dragoste. Credem că fiecare greşeală va fi iertată din nou şi din nou. Credem că cei din jurul nostru ţin mai mult la noi decat la ei înşişi.

Astăzi ai prins curaj şi  crezi că ai puterea necesară pentru a face faţă realităţii. Şi începi să te lupţi. Ştii că ducand această luptă nu vei ieşi glorios, dar speri în sinea ta că nu vei mai greşi. Şi duci o luptă crancenă cu tine pentru a nu mai face erori. Şi visezi la o lume de basm, cu oameni care nu mai greşesc şi care nu mai au ce ierta. Chiar îţi doreşti asta ? Chiar crezi în perfecţiune ?Ai uitat poate că eşti om, că îţi este destinat a greşi. Nu ai cum să fii perfect pentru că eşti  Tu.  Eşti special în felul tău şi nu ai nevoie de perfecţiune. Ce ai tu e mai presus de perfecţiune. Ce ai tu se numeşte : a fi om.

Erorile noastre au adus schimbarea. Şi aici mă refer la o schimbare în sensul bun al cuvantului. Schimbarea este cea care ne face să fim noi înşişi indiferent de situaţie şi să credem în ceea ce suntem. Schimbarea este cea care ne face să fim mai  puternici. Acum realizezi că şi erorile tale sunt bune la ceva ?

 Îţi dau un exemplu concret:  ai cunoscut-o pe ea,fata visurilor tale, cu care te-ai căsătorit şi ai 2 copii pe care ii iubeşti din tot sufletul. Dar îţi mai aminteşti cum ai cunoscut-o ? Dintr-o greşeală...  

Acum înţelegi la ce mă refer ? Fiecare secundă îţi schimbă viaţa. Acele mici secunde, mici erori te-au ajutat să ajungi unde eşti acum.

Sabina SAGHIN

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eroare.
 Vizualizări articol: 1156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Eroare5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei