Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2009 - Anul XIV, nr. 55 (4041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Halle Berry a lansat un parfum care îi poartă numele

Actriţa americană Halle Berry a intrat în categoria celebrităţilor care şi-au lansat propria marcă de parfumuri, informează dailymail.co.uk.

Actriţa americană, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că a avut nevoie de mai mult timp decât predecesorii ei în acest demers, declarând că i-au trebuit aproape doi ani pentru a concepe acest parfum cu miros de esenţe naturale.

Halle Berry a decis ca pe recipientul parfumului să apară scris doar prenumele ei, suprapus peste imaginea actriţei, fotografiată pe o plajă, pentru a evoca amintirile unor vacanţe petrecute la malul mării.

Celebra actriţă americană a declarat pe site-ul WWDBeauty: "Înainte de a concepe acest parfum, amestecam mai multe branduri de parfum, ale căror nume nu le voi menţiona, pentru a-mi crea propriul parfum, cu aromă de smochine şi flori de Mimosa".

"Pentru parfumul «Halle», am adăugat esenţă de olibanum, care este o rădăcină africană ce conferă parfumului o aromă condimentată, dar şi esenţă de lemn de santal, care îndulceşte totul şi face ca produsul să fie apetisant", a explicat actriţa americană.

"Este foarte senzual, foarte natural, sugerează foarte bine ideea de spaţii deschise", a declarat Halle Berry.

Specialiştii în industria cosmetică au declarat că punctele forte ale parfumului "Halle" sunt aromele de bergamot de Sicilia, frunze de smochin şi floare de păr. Parfumul degajă şi arome subtile de petale de frezie, floare de hibiscus şi esenţă de mimosa.

Halle Berry a ieşit pe primul loc în sondajul celor mai elegante apariţii la gala premiilor Oscar din toate timpurile.

Actriţa americană a purtat o creaţie Elie Saab în nuanţe de roşu de Burgundia, semitransparentă şi cu aplicaţii florale.

Pe locurile următoare în acest sondaj s-au clasat actriţa britanică Keira Knightley, care a purtat o creaţie Vera Wang, la gala Oscar din 2003, şi top-modelul german Heidi Klum, care a purtat o creaţie Galliano, la gala din 2008.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar, în 2003, la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei", devenind prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat acest premiu.

Halle Berry are o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry. Cei doi au împreună o fiică, Nahla, în vârstă de 11 luni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Halle Berry a lansat un parfum care îi poartă numele.
 Vizualizări articol: 375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Halle Berry a lansat un parfum care îi poartă numele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei