Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2009 - Anul XIV, nr. 55 (4041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectură

Ceremonie modestă la instalarea lui Eugen Girigan în funcţia de subprefect

Luni, 9 Martie 2009 (17:00:01)

Fostul director al societăţii Consiliului Judeţean, Drumuri şi Poduri SA Suceava, Eugen Girigan, a preluat în mod oficial funcţia de subprefect al judeţului. Ceremonia de depunere a jurământului a fost una cât se poate de modestă, instalarea în funcţie a lui Eugen Girigan făcându-se fără prezenţa unui reprezentant al Guvernului, de la nivel central. Astfel, la ceremonie au fost prezenţi angajaţii Prefecturii, prefectul Sorin Popescu, subprefectul Dumitru Paşniciuc, precum şi Angela Zarojanu, cea care a ocupat până în prezent postul preluat de Eugen Girigan.

După citirea de către prefect a Hotărârilor de Guvern de eliberare din postul de subprefect a Angelei Zarojanu şi numirea cu caracter temporar a lui Eugen Girigan, acesta a depus jurământul la învestirea în funcţie.

În cuvântul său, fostul subprefect Angela Zarojanu a spus că în perioada cât a ocupat funcţia de subprefect a fost tratată cu ostilitate de unii funcţionari publici, „care stăteau şi se uitau cu ochii pe calendar să vadă când îmi expiră mandatul temporar”. După instalarea în postul de subprefect, Eugen Girigan a uitat pentru puţin timp că funcţia pe care o ocupă este apolitică şi a mulţumit organizaţiei PSD Suceava şi preşedintelui acesteia, Gavril Mîrza, pentru nominalizarea sa în funcţia de subprefect, dar şi PD-L Suceava şi liderului organizaţiei judeţene, Gheorghe Flutur, pentru că a acceptat propunerea social democraţilor. În alt ordine de idei, Eugen Girigan şi-a exprimat convingerea că va avea o colaborare bună cu prefectul Sorin Popescu şi cu angajaţii Prefecturii. La rândul său, prefectul Sorin Popescu a anunţat deja o parte din atribuţiile noului subprefect, precizând că Eugen Girigan va fi reprezentantul Prefecturii în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică şi se va ocupa de problemele de infrastructură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceremonie modestă la instalarea lui Eugen Girigan în funcţia de subprefect.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ceremonie modestă la instalarea lui Eugen Girigan în funcţia de subprefect5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei